.

.

Negyedben található cheya Alumínium Ötvözet Gáz tanksapka Fedél Kárpitozás, Alfa Romeo Giulia Stelvio Tartozékok 2017-2020 (Piros)

Negyedben található cheya Alumínium Ötvözet Gáz tanksapka Fedél Kárpitozás, Alfa Romeo Giulia Stelvio Tartozékok 2017-2020 (Piros)

HUF 1294.20

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Az Alfa Giulia 2017-2020 Az anyag?Magas Minőségű Alumínium Ötvözetből.Könnyen Telepíthető.Öntapadó design, szalag hátul, könnyű a tészta.Csomag tartalma : 1 db/készlet.Kérjük erősítse meg, hogy az autó modell illik a leírás, rendelés előtt , köszönöm.Telepítési útmutató : https : 1)Törölje le a felületet, ahol szeretné, hogy a botot.Tartsa száraz, tiszta. 2)határozza meg a telepítés helyét, majd, hogy összehasonlítása a terméket, illetve a telepítés helyét.Ha a termék nem alkalmas a jármű, kérjük lépjen kapcsolatba velünk azonnal, de NEM TELEPÍTI. 3), Ha tépi le a kétoldalas ragasztó a berendezés fedelét, ne érintse meg a kétoldalas beillesztés a kezét. 4)annak érdekében, hogy jobb a hatás, ha a hőmérséklet nem éri el a 20 fokot, javasoljuk, fűtés kétoldalas ragasztó a hajszárító, vagy öngyújtó .(Nem hő több mint 40 fok). 5)Align helyzetbe, majd a beillesztés parancsra.A tészta hatás attól függ, hogy a massza feltételeket, valamint megfelelő telepítés. 6)Kérem, nyomja meg nehéz, különösen a szélek legalább 2 perc telepítése után. 7)Kérlek, ne érintse meg a vizet, majd Tartsa száraz után már telepíteni legalább 72 órával.Vagy ez lesz könnyű le nem esik.Miért Válassza A Terméket? ★ 100% Vadonatúj! ★ Egyszerű, gyors telepítés még a kezdők. ★ Kiváló minőségű anyagból, hosszú távú használatra. ★ Ezt a terméket gyártják az eredeti változata az eredeti autó 1 : 1,tökéletes nélkül gap ★ 360 fokos sütés-be, sima felület, valamint luxus high-end nézd ★ OEM & OE minőségi standard, olyan jó, mint az eredeti. ★ Magas minőségű értékesítés utáni szolgáltatás, vásárlás bizalommal ★ Minden rendeléseket szállítjuk 24 órán belül.

További részletek

A vevők választása