.

.

Világító Fej Nagyító, Cserélhető Brudal Csiszolt 2,5 X Fogászati Nagyító Napellenző Fülhallgató, Megfigyelésre (US Plug)

Világító Fej Nagyító, Cserélhető Brudal Csiszolt 2,5 X Fogászati Nagyító Napellenző Fülhallgató, Megfigyelésre (US Plug)

HUF 7047.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS : A fej a kényelmes, biztonságos viseletTávolítsa el az akkumulátort az esetben, hogy ez még könnyű.MINŐSÉGI ANYAGBÓL Készült, minőségi anyag, kényelmes viselet.Lehet, mint egy pár szemüveget szerelt a fejét a nagyító.RUGALMAS FÉNY SZÖG : Fény Szög jobbra-balra, lent beállítása ez a rész is levehető a hordozható lámpa.FOGÁSZATI TARTOZÉK : Szép, hasznos, tompa lengyel kívül.Ez is nagyon alkalmas, hogy egy nagyon hasznos eszköz a fogorvos, hogy használata során a munka.SZÉLES körű alkalmazása : Nem csak a fogászat, hanem a különböző célokra : olvasás, festés, megfigyelés, modell, javítás, varrás, hegesztés, ékszerek készítése, egyéb, hobbi, vagy kézműves.Szolgáltatás : 1. KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS : A fej a kényelmes, biztonságos viselet.Távolítsa el az akkumulátort az esetben, hogy ez még könnyű. FOGÁSZATI TARTOZÉK : Szép, hasznos, tompa lengyel kívül.Ez is nagyon alkalmas, hogy egy nagyon hasznos eszköz a fogorvos, hogy használata során a munka. RUGALMAS FÉNY SZÖG : Fény Szög jobbra-balra, lent beállítása ez a rész is levehető a hordozható lámpa. SZÉLES körű alkalmazása : Nem csak a fogászat, hanem a különböző célokra : olvasás, festés, megfigyelés, modell, javítás, varrás, hegesztés, ékszerek készítése, egyéb, hobbi, vagy kézműves. MINŐSÉGI ANYAGBÓL Készült, minőségi anyag, kényelmes viselet.Lehet, mint egy pár szemüveget szerelt a fejét a nagyító.Specifikáció : Elem Típus : Head szerelt nagyító glass Material : ABSUsage : Fogászati műtét, vagy egyéb használat biztosítása a helyi világítás.Alkalmas világítás, ember-gép kapcsolat, vagy mozgó gyakran.Is fel lehet használni különféle célokra : olvasás, festés, megfigyelés, modell, javítás, varrás, hegesztés, ékszerek készítése, egyéb, hobbi, vagy kézműves.Energiaellátás : Lítium akkumulátor(beépített) Akkumulátor Kapacitás : 1000m Ah Magnification : 2.5 XUse Idő : 5 óra, Hogyan kell Használni : 1. Ellenőrző forgatásával a interpupil beállító gomb oda-vissza.Kezdeni, külön a két távcső olyan messze van egymástól, amennyire csak lehetséges, majd forgassa el egyetlen gombot, amíg a képek konvergál a kör.

További részletek

Item Type:
Head mounted magnifying glass
Material:
ABS
Usage:
Dental surgery and other use, to provide local lighting. It is suitable for lighting, man-machine relationship or moving frequently. Can also be used for a variety of purposes
Power Supply:
Lithium battery(built in)
Battery Capacity:
1000mAh
Magnification:
2.5X
Use Time:
5 hours
How to Use:
1. Control by rotating the interpupil adjustment knob back and forth. To start, separate the two telescopes as far apart as possible, then rotate a single knob until the images converge into a circle.:
The magnifying glass has a preset working distance. Be sure to position backwards and forwards to find the optional distance.:
2. Angle your magnifying glass to see things clearly. When you are not using the eyepiece, you can turn the eyepiece up to your line of sight.:
3. Bilateral lock is to fix the lens to get a good image, please do not adjust. :
Package List:
1 x Head Mounted Magnifying Glass:
1 x Light:
1 Cord:
1 x LED Battery:
1 x Description:
1 x Glasses Tweezers:
1 x :
A vevők választása