.

.

Súlyemelő Öv a Férfiak, mind a Nők, a Csukló Őrök, Edzőterem, Fitness, Testépítés, Erőemelés Súly (Szín : Barna Méret : 90-100)

Súlyemelő Öv a Férfiak, mind a Nők, a Csukló Őrök, Edzőterem, Fitness, Testépítés, Erőemelés Súly (Szín : Barna Méret : 90-100)

HUF 5922.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

? ▶ A termék Mérete ◀ S : 275 inch/70-80cm; M : 31.4 inch/80-90cm; L : 35.intézkedés a dereka köré, majd a has felett, hogy meghatározzák a méret kell. ? ▶ Cég Támogatja ◀ Ez egy minőségi fitness öv, ami csökkenti a stresszt, valamint támogatja a gerince, alsó vissza.Ez tökéletes guggolás, deadlifts, illetve más, tornaterem képzési tevékenységeket. ? ▶ Varrás Megerősítésére ◀ Ez a súlyemelő öv funkciók kiváló minőségű varrás megerősítésére szilárdság, rugalmasság biztosítása érdekében fog állni év intenzív használat. ? ▶ Kettős Tartósság ◀ Ez a súlyemelő öv, tartós anyagból, erős varrás, hogy megakadályozza a biztonsági öv a breaking nyomás alatt.Úgy tervezték, mind a férfiak, mind a nők. ? ▶ Teljes mértékben Állítható ◀ A tökéletes öv a mindennapi képzés.Feszes övet is fáj a gerince, majd hátizmok.A gyapjú párna biztonságban bármely sportsérülések!. ? ▶ A termék Mérete ◀ S : 27.5 inch/70-80cm; M : 31.4 inch/80-90cm; L : 35.intézkedés a dereka köré, majd a has felett, hogy meghatározzák a méret kell. ? ▶ Cég Támogatja ◀ Ez egy minőségi fitness öv, ami csökkenti a stresszt, valamint támogatja a gerince, alsó vissza.Ez tökéletes guggolás, deadlifts, illetve más, tornaterem képzési tevékenységeket. ? ▶ Varrás Megerősítésére ◀ Ez a súlyemelő öv funkciók kiváló minőségű varrás megerősítésére szilárdság, rugalmasság biztosítása érdekében fog állni év intenzív használat. ? ▶ Kettős Tartósság ◀ Ez a súlyemelő öv, tartós anyagból, erős varrás, hogy megakadályozza a biztonsági öv a breaking nyomás alatt.Úgy tervezték, mind a férfiak, mind a nők. ? ▶ Teljes mértékben Állítható ◀ A tökéletes öv a mindennapi képzés.Feszes övet is fáj a gerince, majd hátizmok.A gyapjú párna biztonságban bármely sportsérülések!. ?️♂️ ▶Súlyemelő Öv Jellemzői◀-Rajta súlyemelő öv alatt az erősítő edzés rutin segít építeni hasi erő, javítja az egyensúlyt, ami elengedhetetlen a teljes fitness teljesítmény.A biztonsági öv védi a hátát, a kár, valamint segít felépíteni egy erős mag, az acél pedig egy izmos hátát.-Használja a ruhát, hogy az intézkedés a terület, ahol a biztonsági öv lehet viselni (nem a derék, a nadrág).

További részletek

A vevők választása