.

.

ZLINE 36 4.6 cu. ft. A kettős Tüzelőanyag-Tartomány Gáz Tűzhely, Elektromos Sütő Szín Ajtó Opciók (RA36) (Rozsdamentes Acél)

ZLINE 36 4.6 cu. ft. A kettős Tüzelőanyag-Tartomány Gáz Tűzhely, Elektromos Sütő Szín Ajtó Opciók (RA36) (Rozsdamentes Acél)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Professzionális, Kettős Tüzelőanyag-főzés keverékek nagy teljesítményű gáz főzőlap, elektromos légkeveréses sütővelft sütő kapacitás maximális teret, mint például a mindennapi főzés.Smooth Glide csapágyas állványok így könnyebb vele dolgozni ételeket maradni-tette zsanérok tervezett támogatás teljes súlya a sütő ajtaját.Minden tartomány fel van szerelve egy LP átalakító készlet átalakítani a földgáz propán; ez az átalakítási folyamat kell tenni a szakember.Kettős sütő világítás által ellenőrzött át a front kezelőpanel, egy megvilágított sütő hely.Smooth Slide golyóscsapágy sütő állványok.Lehetővé teszi, hogy kényelmesen siklik.Nagy teherbírású olasz készült porcelán 1-darab szakács tetején.Lehetővé teszi, hogy egy könnyen tisztítható felület - nem hasadékok, hogy tartani tudja maradék.Kézzel készített, kiváló minőségű olasz írók behozott közvetlenül olaszországból prémium alufelni, hogy biztosítsa a hatékony, tiszta égő lángok.Olasz írók vagy tartós, könnyen leválasztani egy egyszerű, tiszta.a sütő tér kettős sütő világítás.Egy kemence három rétegű üveg, alumínium háló pecsét, amely lehetővé teszi, hogy a sütő ajtaját, hogy maradj nyugton, míg a sütő melegszik.

További részletek

A vevők választása