.

.

JANOU Zsákvászon Íj Ünnepi Koszorú Íj DIY Kézműves Rusztikus Juta Bowknot Díszek a karácsonyfára Topper Esküvő Dekoráció, 9.8x21.6.

JANOU Zsákvászon Íj Ünnepi Koszorú Íj DIY Kézműves Rusztikus Juta Bowknot Díszek a karácsonyfára Topper Esküvő Dekoráció, 9.8x21.6.

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

❤ Anyag : PoliészterSzín : a képen látható módon.6 inch / 25x55 cm.Egy méret illik leginkább fesztiválok, ünnepségek. ❤ Jellemző, valamint kitűnő bowknot csokor design, kellemes színű, a fényerő. ❤ A szép bowknot csokor tervezés, különböző kényelmes textúra biztosítja a megvalósíthatóságot, majd népszerűsége a hasznosítja, mint dekoratív medál vagy dísz. ❤ Ez bowknot nagyszerű választás koszorúk, bejárati ajtó, kültéri, ablak, fal, korlát, kerítés, a fák, a tornác alá, de még a karácsonyfa, ajándékok lógó díszek. ❤ Ideális lóg tartozékok boltív vagy fa koszorú, míg esküvő, születésnap, szertartás vagy nyaralási szezon.Lehet használni a bál, buli, egyházi gyűléseken, tánc party, nyári piknik, esküvő, Halloween, Hálaadás vagy bármilyen más különleges parti dekoráció. ❤ Anyag : Poliészter.Szín : a képen látható módon.6 inch / 25x55 cm.Egy méret illik leginkább fesztiválok, ünnepségek. ❤ Jellemző, valamint kitűnő bowknot csokor design, kellemes színű, a fényerő. ❤ A szép bowknot csokor tervezés, különböző kényelmes textúra biztosítja a megvalósíthatóságot, majd népszerűsége a hasznosítja, mint dekoratív medál vagy dísz. ❤ Ez bowknot nagyszerű választás koszorúk, bejárati ajtó, kültéri, ablak, fal, korlát, kerítés, a fák, a tornác alá, de még a karácsonyfa, ajándékok lógó díszek. ❤ Ideális lóg tartozékok boltív vagy fa koszorú, míg esküvő, születésnap, szertartás vagy nyaralási szezon.Lehet használni a bál, buli, egyházi gyűléseken, tánc party, nyári piknik, esküvő, Halloween, Hálaadás vagy bármilyen más különleges parti dekoráció.Jellemző, valamint kitűnő bowknot csokor design, kellemes színű, a fényerő.A szép bowknot csokor tervezés, különböző kényelmes textúra biztosítja a megvalósíthatóságot, majd népszerűsége a hasznosítja, mint dekoratív medál vagy dísz.Ideális lóg tartozékok boltív vagy fa koszorú, míg esküvő, születésnap, Halloween, Hálaadás, szertartás vagy nyaralási szezon.Csomag, Beleértve 1 x Zsákvászon Íj Ünnepi Koszorú Íj DIY Kézműves Rusztikus Juta Bowknot Díszek a karácsonyfára Topper Esküvő Dekoráció, 9.

További részletek

A vevők választása