.

.

Esetben Kompatibilis Apple Nézni Sorozat 6/5/4 SE Bling PC Gyémánt Lökhárító Arcát Borító iwatch 40mm 44mm (5-Pack Rose, 40mm)

Esetben Kompatibilis Apple Nézni Sorozat 6/5/4 SE Bling PC Gyémánt Lökhárító Arcát Borító iwatch 40mm 44mm (5-Pack Rose, 40mm)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【JÓ KOMPATIBILITÁS】-Az esetekben kompatibilis Apple Nézni 40mm (Sorozat 6/5/4/SE)CSAK A LÖKHÁRÍTÓ, NEM KÉPERNYŐVÉDŐ FÓLIA. 【CSILLOGÓ TÖBB】 Preferált nagy gyémánt, több minőségi vizsgálatok, a gyémánt nem könnyű leesni, de mindig ragyogó sokáig. 【GYÖNYÖRŰ SZÍNEK,】 -5 fényes színkombinációk.Segíts létrehozni egyedi stílus, hogy megfeleljen mindennapi viselet, vagy társadalmi. 【TELJES VÉDELMET】-Az ügy kiterjed minden oldalról pedig tartja az órát, szorosan, védi a smartwatch a karcolások ellen, sokk, por, kínál külső védelem. 【MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI】-Magas minőségű, strassz az esetben a szigorú minőség-ellenőrzés.Mi a feltétel nélküli garancia a teljes visszatérítési vagy csere.Kérem, nyugodjanak meg kell vásárolni. 【JÓ KOMPATIBILITÁS】-Az esetekben kompatibilis Apple Nézni 40mm (Sorozat 6/5/4/SE).CSAK A LÖKHÁRÍTÓ, NEM KÉPERNYŐVÉDŐ FÓLIA. 【CSILLOGÓ TÖBB】 Preferált nagy gyémánt, több minőségi vizsgálatok, a gyémánt nem könnyű leesni, de mindig ragyogó sokáig. 【GYÖNYÖRŰ SZÍNEK,】 -5 fényes színkombinációk.Segíts létrehozni egyedi stílus, hogy megfeleljen mindennapi viselet, vagy társadalmi. 【TELJES VÉDELMET】-Az ügy kiterjed minden oldalról pedig tartja az órát, szorosan, védi a smartwatch a karcolások ellen, sokk, por, kínál külső védelem. 【MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI】-Magas minőségű, strassz az esetben a szigorú minőség-ellenőrzés.Mi a feltétel nélküli garancia a teljes visszatérítési vagy csere.Kérem, nyugodjanak meg kell vásárolni.JELLEMZŐK : *Termék Neve : Kettős sorban Gyémánt Lökhárító (O-KS003) *Kompatibilis Modell : Apple Nézni SE/6/5/4/3/2/1 *Anyaga : kemény PC anyag + ragyog, strassz, karcsú, könnyű, nem könnyű megtörni. *Color : Mint a képen.Fekete、Ezüst、Arany、Rose Gold、Átlátszó、Rózsaszín、Kék、Piros、Lila.MEGJEGYZÉS : *Nem Okos Nézni, vagy zenekart, a csomagot. *A PC lökhárító nélkül képernyővédő fólia. *Pontos lyuk hely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a kitett gombok megjelenítéséhez.

További részletek

A vevők választása