.

.

SEVEEZ Okozta Tervezet Ventilátor Kémény, Háztartási Tető, Kémény Kipufogó Füst Gép, Befúvó Ventilátor Kályha Fűtés Elszívó, Szellőző

SEVEEZ Okozta Tervezet Ventilátor Kémény, Háztartási Tető, Kémény Kipufogó Füst Gép, Befúvó Ventilátor Kályha Fűtés Elszívó, Szellőző

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ A FÜSTCSŐ ÁTMÉRŐ - 80 W Kémény Füstgáz Ventilátor Átmérő 12-16cm,120 w-os Kémény Ventilátor Kürtő Átmérő 14-18 cm ★ NINCS ZAJ - az Egyik leggyakoribb panasz, amikor erős ventilátorok, hogy nagy zajt csapnak.Szerencsére, az oszcilláló ventilátor biztosítja, egy csendes működés, így nem kell kompromisszumot, amikor a kényelmes otthon. ★ FESZÜLTSÉG - Az üzemi feszültség a termék 220 V( 110 V-120 V feszültség, mi lesz szerelve egy feszültség átalakító),a kémény okozta tervezet rajongó által használt elhagyja a két végét a drót a kapcsolat, hogy a hatalom forrása. ★ ALKALMAZNI, HOGY - nagyon alkalmas kandalló kiegészítők/Pizza Sütő/ fatüzeléses.A kémény okozta tervezet rajongó létrehoz egy kipufogó, valamint serkenti a gyors kiadás a füst, hogy megakadályozza, hogy a füst elől simán a kémény miatt a rossz kémény. ★ MEGJEGYZÉS - A háztartási kandalló használja az indukált tervezet rajongó, a kilépő hőmérséklet nem haladhatja meg a 60 fokot.Ellenkező esetben az indukált tervezet rajongó lesz sérült.Telepítse a hálózati tápkábelt legalább 0,5 tér réz drót.Specifikáció : Termék neve : Elektromos Tervezet Indukáló Fan Product súly : 1.8 Kg Power : 80 W,120 WVoltage : 190-240 V( 110 V-120 V feszültség, mi lesz szerelve egy feszültség átalakító) Szín : kép colornote : 1. Hazai kémény fogad el okozta tervezet ventilátor, valamint a kimeneti hőmérséklet nem haladhatja meg a 60 fokot.Ellenkező esetben az indukált tervezet rajongó lesz sérült.Telepítse a hálózati kábelt legalább 0,5 tér réz wire2. Amikor telepítése vagy eltávolítása, kérjük, kapcsolja ki a főkapcsolót, hogy elkerülje az áramütést. A felület a füst kiüritők kell rögzíteni a vízálló szigetelő szalag. A telepítés a felület a kémény keménynek kell lennie, hogy a felület kell szorosan integrált, a kémény, hogy a legjobb hatást. Amikor az indukált tervezet ventilátor leáll, figyelmet kell fordítani arra, hogy a backflow füstöt okozó füst kialakulni. A füst kiüritők kerül a kémény.A füst a szagelszívó lehet több, mint 6 méterre a tűz forrása, ellenkező esetben az indukált tervezet ventilátor égett.

További részletek

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Product weight:
1.8Kg
Power:
80W,120W
Voltage:
190-240V( 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Color:
picture color
note:
1. Domestic chimney adopts induced draft fan, and the outlet temperature should not exceed 60 degrees. Otherwise, the induced draft fan will be damaged. Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
2. When installing or removing, please turn off the power switch to avoid electric shock.:
3. The interface with the smoke evacuator must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the chimney must be firm, and the interface must be closely integrated with the chimney to get the best effect.:
5. When the induced draft fan stops working, attention should be paid to the backflow of smoke causing smoke to emerge.:
6. The smoke evacuator is placed on the chimney. The smoke exhauster must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the chimney cannot burn the insulation layer of the power cord.:
Package Included:
1 *Induced draft fan :
A vevők választása