.

.

YUMUO Színes Gradiens karácsonyfa,Lelkipásztori Stílus Karácsonyi Fenyőfa Díszek,Karácsonyi Haza Esküvő Fesztivál Fél Deco-Egy 150cm(5ft)

YUMUO Színes Gradiens karácsonyfa,Lelkipásztori Stílus Karácsonyi Fenyőfa Díszek,Karácsonyi Haza Esküvő Fesztivál Fél Deco-Egy 150cm(5ft)

HUF 18629.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Tökéletes Karácsonyi Dekoráció A karácsonyfa Egy Nagy, Ünnepi Dekoráció, Nappali,Kert, Valamint Minden Egyéb Beltéri/Kültéri hely.Környezetbarát Anyagot A Penge A karácsonyfa Készült Kiváló Minőségű Pvc Anyag,Amely Nem Csak Teszi A Fa úgy Néz ki, Igazi, Valamint Több Teljes,Hanem Hozzá Az Anti-crush Kapacitás A Fa. A Karácsonyfa Használ, Fém Állvány, Ahelyett, Hogy Olcsó Műanyag Állni,Majd Adjuk Hozzá A Műanyag Fedelet A Végén Állni.Keresztül Ez a Design Csak annyit Akarunk Elérni, Hogy Adjunk A Stabilitás, A Fa Pedig Védi A padlót.Könnyű Összeszerelés. A Karácsonyfa Nagyon Egyszerű Összerakni,Csak Meg Kell Pihe A Braches Ki, Majd Helyezze Be A Helyére.a gyerekek Csatlakoznak Be A Assenmbly A Fa, Amely Nagy Karácsonyi Családi tevékenység.Tökéletes Beltéri, mind Kültéri . A Karácsony Fa Ágai Nagyon Erős,akkor Lefagy Jingle Bell,Ajándék Doboz,Karácsonyi Harisnya, Valamint Számos Más Karácsonyi Díszek Rajta!Ez a karácsonyfa Ideális Választás Kültéri, Illetve Beltéri használata.Tökéletes Karácsonyi Dekoráció . A karácsonyfa Egy Nagy, Ünnepi Dekoráció, Nappali,Kert, Valamint Minden Egyéb Beltéri/Kültéri hely.Környezetbarát Anyagot A Penge A karácsonyfa Készült Kiváló Minőségű Pvc Anyag,Amely Nem Csak Teszi A Fa úgy Néz ki, Igazi, Valamint Több Teljes,Hanem Hozzá Az Anti-crush Kapacitás A Fa. A Karácsonyfa Használ, Fém Állvány, Ahelyett, Hogy Olcsó Műanyag Állni,Majd Adjuk Hozzá A Műanyag Fedelet A Végén Állni.Keresztül Ez a Design Csak annyit Akarunk Elérni, Hogy Adjunk A Stabilitás, A Fa Pedig Védi A padlót.Könnyű Összeszerelés. A Karácsonyfa Nagyon Egyszerű Összerakni,Csak Meg Kell Pihe A Braches Ki, Majd Helyezze Be A Helyére.a gyerekek Csatlakoznak Be A Assenmbly A Fa, Amely Nagy Karácsonyi Családi tevékenység.Tökéletes Beltéri, mind Kültéri . A Karácsony Fa Ágai Nagyon Erős,akkor Lefagy Jingle Bell,Ajándék Doboz,Karácsonyi Harisnya, Valamint Számos Más Karácsonyi Díszek Rajta!Ez a karácsonyfa Ideális Választás Kültéri, Illetve Beltéri használata.Ha Kiválasztják A Megfelelő Fát Karácsonyra,Akkor Ezt Szépíteni Karácsonyfa Figyelembe.

További részletek

A vevők választása