.

.

MakeAGift. Kedves Fiam, büszke vagyok, hogy szeretlek. Fekete Rozsdamentes Acél Karkötő. Fiam ajándék. Fiam Érettségi Ajándék. Ajándék Fiam.

MakeAGift. Kedves Fiam, büszke vagyok, hogy szeretlek. Fekete Rozsdamentes Acél Karkötő. Fiam ajándék. Fiam Érettségi Ajándék. Ajándék Fiam.

HUF 2518.20

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

JELENTÉSE : Ez nem csak egy karkötő; antik darab, hogy lehet öröklődött nemzedékek, generációkEz egy szimbólum, a végtelen szeretet megosztott között fia, anya; vágás keresztül még a legtávolabbi a távolság.Hozzon létre emlékek; kifejezni a szeretetet, hogy szeretteit ezzel az időtlen, kortalan karkötő.AJÁNDÉKOZÁS : Ajándékok tört kifejezések, mit érzünk, akiket szerettünk; különösen, jeléül, hogy a szerelem létezik között egy anya, majd egy fia.De amikor egy ajándék használt emlékeztető, ez a szerelem, ez a sört szeretem.Ezért ez a nyaklánc a tökéletes ajándék a fiam.Ha van egy különleges ember az életedben, legyen az apa, vagy a fia, ez az ajándék nem csak a szeretet kifejezése számukra, hanem egy szimbólumot, hogy emlékeztessem őket.HOSSZA MÉRET : Ez a karkötő mérete körülbelül 8 hossza.Ez egy univerzális méret, időtlen, kézzel készített remekmű, hogy elfér a csukló minden ember.KÉZMŰVES szeretettel : Ez az időtlen gyermek, nagyszülő karkötő teljesen kézműves; csomagolva egy gyönyörű táskát a legmagasabb minőséget.Ha megy, hogy viseljen egy életre szóló szeretet kifejezése, akkor szükséged lesz egy zsák szabott ugyanezen okból.Ezek kombinációja a két darab nem csak, hogy az első állítás, ez is munka, hogy hozzon létre egy töredék időben, hogy mindig vissza tudsz menni, hogy látogasson el a memóriában.Tanszék neve : férfi.A karkötő egy értelmes üzenet jelzi az örök Szerelem között, anya-fia – Express, a szeretet a fia vagy apja, ez a végtelen szeretet karkötő ajándékozás őket.Ha ajándékot a szeretett egy ajándék, amit nagyra személyes kötődés, mint egy jel kifejezi a szerelem, akkor nem lesz több, mint hogy, lesz egy szimbólum minden, ami a két megosztani együtt.

További részletek

A vevők választása