.

.

Elektromos Horkolás Megoldás Eszközök, Elektromos Horkolás Megoldás Szellőztetni Orr Légúti Ergonomikus Alszik (Kék)

Elektromos Horkolás Megoldás Eszközök, Elektromos Horkolás Megoldás Szellőztetni Orr Légúti Ergonomikus Alszik (Kék)

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Ergonomikus : Ez az Elektromos horkolás elfogadott megoldás humanizált design, amely alkalmas a orrüreg dolgozni, mint egy pufferJavítani Alvás Minősége : Ez az elektromos horkolás megoldás az ön számára jobb alvás minősége a szellőztető az orr légúti.Biztonságos : Ez az elektromos horkolás megoldás használata, szorongás enyhítésére anyagok; Biztonságos, elősegíti a pihenést, a kiadások stressz biztosítja, hogy a jobb alvás minőségét.Használata egyszerű : Helyezze be a nyílás a orrlyuk sikerülni fog, ez a készülék is tartja magát a kényelmetlen övek és egyéb gép, zaj, valamint könnyű eltávolítani, anélkül, hogy egy hosszú listát az utasításokat.Hatékony Technológia : Kettős örvény kényelmesebb használat.Egy miniatűr blower-ben épült, felszabadítja a tömlők vezetékek.5 tisztább tisztítja a gáz, hogy levegőt teszi a légzés könnyebbé.Ergonomikus : Ez az Elektromos horkolás elfogadott megoldás humanizált design, amely alkalmas a orrüreg dolgozni, mint egy puffer.Javítani Alvás Minősége : Ez az elektromos horkolás megoldás az ön számára jobb alvás minősége a szellőztető az orr légúti.Biztonságos : Ez az elektromos horkolás megoldás használata, szorongás enyhítésére anyagok; Biztonságos, elősegíti a pihenést, a kiadások stressz biztosítja, hogy a jobb alvás minőségét.Használata egyszerű : Helyezze be a nyílás a orrlyuk sikerülni fog, ez a készülék is tartja magát a kényelmetlen övek és egyéb gép, zaj, valamint könnyű eltávolítani, anélkül, hogy egy hosszú listát az utasításokat.Hatékony Technológia : Kettős örvény kényelmesebb használat.Egy miniatűr blower-ben épült, felszabadítja a tömlők vezetékek.5 tisztább tisztítja a gáz, hogy levegőt teszi a légzés könnyebbé. Ergonomikus : Ez az Elektromos horkolás elfogadott megoldás humanizált design, amely alkalmas a orrüreg dolgozni, mint egy puffer. Javítani Alvás Minősége : Ez az elektromos horkolás megoldás az ön számára jobb alvás minősége a szellőztető az orr légúti. Hatékony Technológia : Kettős örvény kényelmesebb használat.Egy miniatűr blower-ben épült, felszabadítja a tömlők vezetékek.

További részletek

Item Type:
Electric Snoring Solution
Material:
Silicone, PP, electronic components
Size:
Approx. 60 x 25 x 39mm / 2.4 x 1 x 1.5in
Battery Type:
Lithium battery (built in)(included)
Battery Model:
802040
Battery Capacity:
100mAh
Voltage:
3.7V
How to Use:
Usage:
This product is suitable for patients with dyspnea.
1.Please make sure that the silicone gel is properly installed. If it is incorrectly installed or not installed, it will not work:
2. Be sure to thoroughly clean silicone nasal congestion before the first use. you can clean the silicone nasal congestion with warm water and dry it for every use. :
3. Turn on the switch:
4. Insert the silicone body into the nasal cavity to use.:
Package List:
1 x Electric Snoring Solution:
1 x Instruction Manual:
1 x USB Cable:
1 x Ear Rope:
A vevők választása