.

.

GORGECRAFT 5M Ajtó Ecset Tömítés Szürke Poliészter Kefék Időjárás Sztriptíz-Kártya-Nyílás Tömítő Halom Weatherstrip a tolható Szárny

GORGECRAFT 5M Ajtó Ecset Tömítés Szürke Poliészter Kefék Időjárás Sztriptíz-Kártya-Nyílás Tömítő Halom Weatherstrip a tolható Szárny

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

5 M Ajtó Ecset Pecsét : 5m/55 méter hosszú ajtót ecset pecsét csík, kb.35-ban/9mm széles 0.59 a/15mm vastag.Magas Minőség : kiváló minőségű poliészter anyag ecset időjárás vetkőzés, a kefék vastag, puha, alacsony súrlódás, nincs zaj, nincs torzítás.Könnyen Telepíthető : az Intézkedés a rés mérete hossza az ajtót vagy ablakot, majd válassza ki a megfelelő méret pecsétet.Alkalmazása előtt a pecsét, annak biztosítása, hogy a felület az ablak vagy ajtó tiszta, száraz, egyszerűen leválik a hordozó film szurkálja a kefe szalag a felszínre.Megjegyzés : a szalag álló, az első 12 órában, mint ez lehetővé teszi, hogy a szalag, hogy tartsák be jobban a felszínre.Több Használat : Ajtó ecset pecsét szalag széles körben használják a különböző üveg ajtók, ablakok, tolóajtók, fa ajtók, biztonsági ajtók, szekrények, egyéb hiányosságok az energiahatékonyság javítására, plombálással rések, szivárog, valamint lehetővé teszi a külső levegő be a szobába.Termék Specifikáció : Anyag : Poliészter Méret : 5m/5.5 méter hosszú ajtót ecset pecsét csík, kb.35-ban/9mm széles 0.59 a/15mm vastag.Egyedi Design : 1. Készült magas minőségű poliészter anyag ecset időjárás vetkőzés, a kefék vastag, puha, alacsony súrlódás, nincs zaj, nincs torzítás. Az intézkedés a rés mérete hossza az ajtót vagy ablakot, majd válassza ki a megfelelő méret pecsétet.Alkalmazása előtt a pecsét, annak biztosítása, hogy a felület az ablak vagy ajtó tiszta, száraz, egyszerűen leválik a hordozó film szurkálja a kefe szalag a felszínre. Tartsa a szalag álló, az első 12 órában, mint ez lehetővé teszi, hogy a szalag, hogy tartsák be jobban a felszínre. Ajtó ecset pecsét szalag széles körben használják a különböző üveg ajtók, ablakok, tolóajtók, fa ajtók, biztonsági ajtók, szekrények, egyéb hiányosságok az energiahatékonyság javítására, plombálással rések, szivárog, valamint lehetővé teszi a külső levegő be a szobába.

További részletek

Material:
Polyester
Size:
5m/5.5 yards long door brush seal strip, approx. 0.35in/9mm wide and 0.59in/15mm thick.
Unique Design:
1. Made of high quality polyester material for brush weather stripping, the brushes are thick and soft, with low friction, no noise and no distortion.:
2. Measure the gap size and length of the window or door and choose the right size seal. Before applying the seal, ensure that the surface of the window or door is clean and dry by simply peeling off the backing film and sticking the brush strips to the surface.:
3. Keep the strip stationary for the first 12 hours as this will allow the strip to adhere better to the surface.:
4. Door brush seal strip is widely used on a variety of glass doors, windows, sliding doors, wooden doors, security doors, cabinets and other gaps to improve energy efficiency by sealing gaps and leaks and allowing outside air to enter the room. :
A vevők választása