.

.

LJHA xiejia cipősszekrény Háztartási Tér Gazdaság Típus Közgyűlés Kis Keskeny Ajtó cipősszekrény 441770CM (Színe : Fehér)

LJHA xiejia cipősszekrény Háztartási Tér Gazdaság Típus Közgyűlés Kis Keskeny Ajtó cipősszekrény 441770CM (Színe : Fehér)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ cipő tárolására széklet : köztük több cipő tárolási helye, alatt található a párnázott ülés terület, könnyű fordítani, köszönhetően különböző méretű cipő, flip a két deszkát a fiókban lehet állítani, hogy távolítsa el a távolság ★ Cipő padon puha, kényelmes PU párna felső, akkor tegye a cipő, hogy üljön le, a sima felület lehetővé teszi, hogy tisztán, gyorsan, egyszerűen. ★ Az elem lapos csomagok, kell, hogy legyen önálló összeállított, részletes utasításokat, stabil, tartós, nem mérgező, környezetbarát. ★ Illik tartomány : Az egyszerű, modern megjelenés tökéletes, hogy megfeleljen a meglévő bútorok a szobában.Alkalmas elhelyezése a bejárat, folyosók, nappali vagy tornácok, amely jó megjelenés a haza tér-megtakarítás. ★ 100% - os pénz visszafizetési garancia.Ha elégedetlen vagy bármilyen okból követő 3 hónapon belül, akkor kapsz egy teljes visszatérítést. ★ Arról, logisztika : kezdjük a lehető leghamarabb, de külső tényezők miatt (éghajlat), lehet, hogy késik.kérjük, várjon türelmesen.Termék Név : Cipő rack szín : Kék , Rózsaszín , Fehér, méret : 44*17*70 CM, Stílus : egyszerű, modern Minta : a Művészet További jellemzők : szétszerelés Bútor szerkezete : vázszerkezet Anyaga : fa-alapú panel Strukturális folyamat : egyéb gyors : 1. Karbantartás : Tisztítsa meg egy puha, nedves ruhával. Ne tegye ki erős támadás a termék alakváltozás elkerülése érdekében a termék; 3. A különböző monitorok a terméket egy kis szín különbség, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm. Mivel a termék kézzel mért lesz 1-3 CM hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm a megértést. ★ Arról értékelés : Minden őszinte értékelését, hogy a motiváció.Mi továbbra is javítja magunkat, az ön számára jobb szolgáltatásokat.

További részletek

A vevők választása