.

.

RUNJRX Kapcsolók Akril Teszter Gateron Cseresznye Invyr TTC Kapcsoló Mechanikus Billentyűzet Kapcsoló Teszter (9 kapcsolók)

RUNJRX Kapcsolók Akril Teszter Gateron Cseresznye Invyr TTC Kapcsoló Mechanikus Billentyűzet Kapcsoló Teszter (9 kapcsolók)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【BILLENTYŰZET TESZTER】egy 9-hole akril, egyedi termékek, kényelmes számodra, hogy teszteljék a különböző billentyűzet kapcsoló, elöl, hátul van egy réteg fóliát, meg kell, hogy tépje le használat után 【MEGHATÁROZOTT MEGFELELŐ】van hozzá átlátszó keycaps a beállított az ön kényelmét, így könnyen teszt a kapcsolók.(Átlátszó R4 eredeti magassága). 【PROJEKTEK】Kis keycap lehúzó, valamint a kis kapcsoló lehúzó kombináció is kényelmes a használata. 【CSOMAG tartalma】Kis keycap lehúzó x 1 , kis kapcsoló lehúzó x 1, akril billentyűzet teszter x 1 ,átlátszó keycaps x 9. 【BILLENTYŰZET SZERELMESEINEK】Mi is gyakran kell próbálni a kapcsoló tapasztalat, így a design ez a készlet, anélkül, hogy gyakori a szétszerelés során a billentyűzet. 【BILLENTYŰZET TESZTER】egy 9-hole akril, egyedi termékek, kényelmes számodra, hogy teszteljék a különböző billentyűzet kapcsoló, elöl, hátul van egy réteg fóliát, meg kell, hogy tépje le használat után. 【MEGHATÁROZOTT MEGFELELŐ】van hozzá átlátszó keycaps a beállított az ön kényelmét, így könnyen teszt a kapcsolók.(Átlátszó R4 eredeti magassága). 【PROJEKTEK】Kis keycap lehúzó, valamint a kis kapcsoló lehúzó kombináció is kényelmes a használata. 【CSOMAG tartalma】Kis keycap lehúzó x 1 , kis kapcsoló lehúzó x 1, akril billentyűzet teszter x 1 ,átlátszó keycaps x 9. 【BILLENTYŰZET SZERELMESEINEK】Mi is gyakran kell próbálni a kapcsoló tapasztalat, így a design ez a készlet, anélkül, hogy gyakori a szétszerelés során a billentyűzet.kényelmes, hogy teszteljék a különböző billentyűzet kapcsoló, elöl, hátul van egy réteg fóliát, meg kell, hogy tépje le használat után.Azt is gyakran kell próbálni a kapcsoló tapasztalat, így a design ez a készlet, anélkül, hogy gyakori a szétszerelés során a billentyűzet.

További részletek

A vevők választása