.

.

Kerék-Váltó Őr Felni Védelmezők, 5db Autó Gumi Váltó Őr Felni Protector Gumiabroncs Kerék Változó Szélén Megtakarítók Eszköz(Bézs)

Kerék-Váltó Őr Felni Védelmezők, 5db Autó Gumi Váltó Őr Felni Protector Gumiabroncs Kerék Változó Szélén Megtakarítók Eszköz(Bézs)

HUF 935.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Védi A Felni】Tartsa a motoros keréktárcsák keres érintetlen a gumi felni védelmezők, amelynek célja, hogy megakadályozza a karcolásokat, karcolások során gumiabroncs változások 【Tökéletes】A védők erős rugalmasságát, valamint elfér a legtöbb motorkerékpár.Könnyen vissza eredeti alakját hajlítás után, így könnyen használható, hordozható, tárolni. 【Tartós Anyag】Készült magas minőségű poliuretán, a védő, puha, de erős, biztosítva azt, hogy lehet használni, több alkalommal, anélkül, hogy elszakadna vagy visel el. 【Kényelmes Meghatározott】Minden eszközhöz 5 gumiabroncs védelmezők, kiegészít-val a lyukak pedig húrok, könnyű kezelhetőség.Ez a sokoldalú beállítás lehet találkozni a gumiabroncs-változó igényeinek. 【Fontos Eszköz,】 A védők egy must-volna bármely motor vagy kerékpár tulajdonos.Egy univerzális illik, kompakt méret, tökéletes használni, a garázsban, vagy a go.A gumiabroncs változó kész van a vészhelyzeti készlet.Leírás : Ez egy szett gumit változó felni protector, amely a poliuretánból készült, nagyon puha, tartós.Úgy tervezték, hogy megvédje felni attól, hogy karcos a gumiabroncs karok vagy eszközök, míg a változó mindenféle gumik, különösen a motorokat, majd a motorokat.Ez egy nagyon hasznos eszköz. Kiváló minőségű poliuretán anyag, nagyon puha, tartós. Célja, hogy megvédje a felni a karcolásokat, karcolások, amikor a változó gumik, csökkenti a kárt a keréktárcsák. Jó rugalmasság, hajlítás után alakváltozás, hogy azonnal térjenek vissza az eredeti alakját. Nagy motor, illetve bicikli kerék változások a garázsban vagy az utazási használni. Jön a lyuk, vonós, kényelmes, használható.Műszaki adatok : Anyag : Poliuretán Színek : Sárga, Narancssárga (Opcionális) Méret : 15 x 2,5 cm-es / 5.98" Csomag Súlya : 164g Csomag Tartalmazza : 5 x Gumiabroncs Váltó Őr Felni Védők Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

A vevők választása