.

.

SELICOR Egyéni neonreklám, Személyre szabott neonreklám a Fali Dekor, Hálószoba, Otthoni, Irodai Dekoráció, neonreklám Ajándékot

SELICOR Egyéni neonreklám, Személyre szabott neonreklám a Fali Dekor, Hálószoba, Otthoni, Irodai Dekoráció, neonreklám Ajándékot

HUF 4959.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

? Neon esküvő jele : Jó légkör, neon fények csodálatos dekoráció a különböző helyekenTedd be az otthon, a hálószobában vagy a nappaliban.Főleg, esküvők, hozzáadásával neon fények, a helyszínen lesz, inkább bájos.Neon sign személyre szabott lesz, izzad a meleg hangulatú lesz, egy szemet gyönyörködtető hely, ha világít, hozzátéve, több melegséget, majd áldást az esküvő.
? Kényelmes használat módja : - A beépítési mód választható.Választhat, ahogy tetszik.A neon fények már telepítve van az akril tábla.Lóg a falon, vagy bárhol, mint a könnyű, biztonságos.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van elolvasása után a telepítési útmutató.
? Környezetbarát, biztonságos anyagok : kézzel készített, kiváló minőségű, környezetbarát anyag, tökéletes kivitelezés.Ez a fajta jó rezonancia neonreklám biztonságos.Amikor a kapcsoló gomb be van kapcsolva, a fényerősség állítható, a fény ragyogó, puha, nem fogja bántani a szemét, vagy a leadott tükröződést, hogy a szemed.Azt is fel lehet használni, mint egy alvó éjszakai fény a gyermekek hálószoba, melegen kíséri őket aludni.
? Személyre szabott ajándékok : Neon fények, jó hangulat lehet alkalmazni, hogy különböző alkalmakkor.Ez a tökéletes ajándék esküvők, partik, Halloween, Karácsony, stb.Nem csak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek.Lesz hozzá valami különleges esemény.
? Tartós, szép : a rugalmas neon csövek helyett törött üveg anyagok, rezonáns neon világítás, erős, tartós.Ez a neon-fény, tegnap egész éjjel, túlmelegedés nélkül.Hosszú élettartam, száraz környezetben.SELICOR Neon Világítás szakmai neon fény stúdió, tervezés, valamint, hogy gyönyörű, őrülten magas minőségű, egyedi LED-es neon jelek, hogy örökké.Testre a neon fények, ahogy akarod .Választhat egy szín, méret, betűtípus, valamint a vonalak számát az egyéni szöveget.Kiegészítők is testreszabható, mint a dimmer, távirányító, lógó lánc, láncok.

További részletek

A vevők választása