.

.

Muzata 2Pack 4x4 Post Caps Post Fedél Alumínium Piramis Fekete Post Topper a 4x4-es Névleges Fa Post (Általában a 3.5x 3,5)

Muzata 2Pack 4x4 Post Caps Post Fedél Alumínium Piramis Fekete Post Topper a 4x4-es Névleges Fa Post (Általában a 3.5x 3,5)

HUF 2339.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Alumínium kerek baluster - WT01 WT02 S-alakú vas baluster - WT03. Egyetlen kosár vas baluster - WT04. Dupla kosár vas baluster - WT05. A poszt kap - WT06. Fedélzeti korlát csatlakozó - WT08. Egy-darab post alap fedezi - WT09. Sík, négyzet alakú baluster cipő - WT10. 4"x4" fa utáni Muzata fekete alumínium piramis post kap célja a hozzászólás névleges standard 4x4 post (általában a 3.5"x 3,5" száraz post).A belső dimenziója ez a sapka 3.Fontos, hogy az intézkedés a posztot, mielőtt vásárol.Kérjük, hogy a tér hozzászólás mintegy 3.Post dekoráció - A kap megakadályozza, hogy a post from bomlás közben díszíti a pakliban, hogy álljon ki a környéken.Ideális a kerítést, deck post, fa, lámpa, posta, postafiók hozzászólás, stb.Időjárás elleni védelem - Ez a fekete porszórt post kap készült minőségi alumínium nagy rozsda ellenállást fog működni hosszú élettartam.A fekete porszórt bevonat lehetővé teszi, hogy a munka a tengerparton is.Egyszerű telepítés - A előre fúrt design teszi a telepítés nagyon könnyű.Csak tedd a poszt kap felett a post, helyezze be a csavarokat be az előre fúrt lyukak, majd húzza meg őket.Ez a kezdők, barátságos.Fa korlát rendszer - szükség lehet több fa korlát készletek építeni egy teljes keret gazdagítja a fedélzeti korlát rendszer.Kérjük, keresse Muzata WT01 36" kerek alumínium balkonok, WT02 26" kerek alumínium balkonok, WT03 az s-alakú tekercset, balkonok, WT04 egy-egy kosár balkonok, WT05 a dupla-kosár balkonok, WT06 az alumínium post sapkák, WT08 a fedélzeti korlát csatlakozó, WT09 egy darab post bázis, WT10 a sík, négyzet alakú baluster cipő.4"x4" fa utáni Muzata fekete alumínium piramis post kap célja a hozzászólás névleges standard 4x4 post (általában a 3.5"x 3,5" száraz post).A belső dimenziója ez a sapka 3.Fontos, hogy az intézkedés a posztot, mielőtt vásárol.Kérjük, hogy a tér hozzászólás mintegy 3.Post dekoráció - A kap megakadályozza, hogy a post from bomlás közben díszíti a pakliban, hogy álljon ki a környéken.Ideális a kerítést, deck post, fa, lámpa, posta, postafiók hozzászólás, stb.Időjárás elleni védelem - Ez a fekete porszórt post kap készült minőségi alumínium nagy rozsda ellenállást fog működni hosszú élettartam.

További részletek

A vevők választása