.

.

LLKUANG ABS Autó Külső Kilincs Dekoratív Fedelét Berendezés Alkalmas Toyota FJ Cruiser Kezelni Tartozékok 4db/Készlet (Matt Fekete)

LLKUANG ABS Autó Külső Kilincs Dekoratív Fedelét Berendezés Alkalmas Toyota FJ Cruiser Kezelni Tartozékok 4db/Készlet (Matt Fekete)

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?【Megfelelő Autó Típus】 Szerint az eredeti autó kialakítása, amely alkalmas a Toyota FJ Cruiser ?【Magas Minőségű】 Készült prémium minőségű ABS műanyag, a szín fényes teszi a kocsit sportosabb. ?【Eredeti Autó Radián Design】A magas minőségű termék változások a rendes design a kocsit, tökéletesen illik, de hozzáteszi, egyedi színekkel, hogy a high-end, egyedi, jellegzetes. ?【Könnyen Telepíthető】ragasztószalaggal a hátán, Nem kár, hogy az autó.Tisztítsa meg a felületet a kocsit, Mielőtt Telepíti; Kissé hő kétoldalas Ragasztó hajszárítóval beillesztés előtt hatás jobb; Nyomja finoman körülbelül 1 perc után Beillesztés. ?【Megjegyzés】Kérjük, győződjön meg róla, hogy az autó ugyanaz, mint a kép, ellenkező esetben nem lesz megfelelő az autó. ?【Megfelelő Autó Típus】 Szerint az eredeti autó kialakítása, amely alkalmas a Toyota FJ Cruiser. ?【Magas Minőségű】 Készült prémium minőségű ABS műanyag, a szín fényes teszi a kocsit sportosabb. ?【Eredeti Autó Radián Design】A magas minőségű termék változások a rendes design a kocsit, tökéletesen illik, de hozzáteszi, egyedi színekkel, hogy a high-end, egyedi, jellegzetes. ?【Könnyen Telepíthető】ragasztószalaggal a hátán, Nem kár, hogy az autó.Tisztítsa meg a felületet a kocsit, Mielőtt Telepíti; Kissé hő kétoldalas Ragasztó hajszárítóval beillesztés előtt hatás jobb; Nyomja finoman körülbelül 1 perc után Beillesztés. ?【Megjegyzés】Kérjük, győződjön meg róla, hogy az autó ugyanaz, mint a kép, ellenkező esetben nem lesz megfelelő az autó.Azt tervezték, hogy egy sorozat a termékek kifejezetten a Toyota FJ Cruiser, amelyek mindegyike gyártott alapján az eredeti autó adatok tökéletesen illik a FJ Cruiser, amely lehetővé teszi, hogy az autó egyedi, anélkül, hogy túl sok pénzt költenek.Ha tudni akarod, hogy további termékek, kérjük, írja be a "LLKUANG store".

További részletek

A vevők választása