.

.

Autó belső Ülés Beállítása Gombot Fedezze Kárpitozás, Jeep Compass 2017-2018 ABS Matt 3PCS/Set(a Középső Konfigurációs Jármű)

Autó belső Ülés Beállítása Gombot Fedezze Kárpitozás, Jeep Compass 2017-2018 ABS Matt 3PCS/Set(a Középső Konfigurációs Jármű)

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1Felszerelés : Csak illik A Jeep Compass 2017-2018 Középső Konfigurációs Autó.Anyag : Magas Minőségű ABS Műanyag, Matt felület.Funkció : a Testreszabás, majd Frissítse az Autó Megjelenését.A csomag tartalmaz : 3 DB/KÉSZLET 1 Autó számára.Telepítés : az Egyszerű telepítés a dupla méretű ragasztó a hátán.Felszerelés : Csak illik A Jeep Compass 2017-2018 Középső Konfigurációs Autó.Anyag : Magas Minőségű ABS Műanyag, Matt felület.Funkció : a Testreszabás, majd Frissítse az Autó Megjelenését.A csomag tartalmaz : 3 DB/KÉSZLET 1 Autó számára.Telepítés : az Egyszerű telepítés a dupla méretű ragasztó a hátán.Állapot : 100% új Anyag : Magas Minőségű ABS Matt Műanyag Következők : 3 PCS/SET 1 autó számára Készült egy ISO 9001 létesítmény jó minőség biztosítása érdekében.Könnyű a telepítés,szerszám nélkül. 3 M autóipari ragasztószalag van csatlakoztatva.Telepítési módszer : 1. Lépés : kérjük, tiszta a hely, ahol 50% - os alkohol, hogy ellenőrizze, nincs por. lépés : távolítsa el a 3 m ragasztó vissza; 3. Lépés : a hő a 3 m ragasztó forró levegő pisztoly;(Egy tipp, amiért a mellékelt 3 m szalag meleg, a kilincs, a takaró ez teszi a ragasztót a szalag több ragadós, akkor marad örökre!) 4. lépés : telepítse a termékeket, a megfelelő helyen ,nem mossa az autót 48 órán belül.

További részletek

A vevők választása