.

.

Baoblaze Macska Rajzoló, Karton macskakarmolás Pad Ágyon Heverő Macska Kaparászó Mat Ház kóbor Macska Testület a Cica Játszik le.

Baoblaze Macska Rajzoló, Karton macskakarmolás Pad Ágyon Heverő Macska Kaparászó Mat Ház kóbor Macska Testület a Cica Játszik le.

HUF 6408.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Egyedi Design】Nagy macska lounge kanapé, egy tökéletes hely a pihenésre, míg a csiszolás karmok, prémium vakarja textúrák, hogy több ellenállhatatlan a macskák számára 【Jó Minőségű】A macska kaparászó kanapé készült hullámpapír, amely egy kényelmes kézi érzem, karcálló, robusztus, tartós használata. 【Funkció】Hullámpapír vakarja társalgó, hogy úgy néz ki, mint alszik ágyban, elég hely megfelel a macska játszik, hogy a cica jól érzik magukat. 【Védi A Bútor】A kóbor macska testület vonzza a macska játszani, védeni a bútorok, a karcolásoktól pedig megfelelnek a macskák vakarja ösztön, növekvő macskák gyakorlat, valamint a szórakoztató. 【Legjobb Ajándék】 A macskakarmolás karton alkalmas a legtöbb macska, cica, cica, stb.A legjobb üdülési, szülinapi ajándék a macska szerető barátok.Leírás : - 【Egyedi Design】Nagy macska lounge kanapé, egy tökéletes hely a pihenésre, míg a csiszolás karmok, prémium vakarja textúrák, hogy több ellenállhatatlan a macskák számára. - 【Jó Minőségű】A macska kaparászó kanapé készült hullámpapír, amely egy kényelmes kézi érzem, karcálló, robusztus, tartós használata. - 【Funkció】Hullámpapír vakarja társalgó, hogy úgy néz ki, mint alszik ágyban, elég hely megfelel a macska játszik, hogy a cica jól érzik magukat. - 【Védi A Bútor】A kóbor macska testület vonzza a macska játszani, védeni a bútorok, a karcolásoktól pedig megfelelnek a macskák vakarja ösztön, növekvő macskák gyakorlat, valamint a szórakoztató. - 【Legjobb Ajándék】 A macskakarmolás karton alkalmas a legtöbb macska, cica, cica, stb.A legjobb üdülési, szülinapi ajándék a macska szerető barátok. - Tulajdonságok : - Anyaga : Hullámpapír - Stílus : A 60cmx28cmx18cm/23.09inch Stílusú B : 60cmx13cmx28cm/23.02inch Package Tartalmazza : 1 Macska Scratcher Note : Kérjük, hogy kissé hibák miatt kézi mérés, valamint a különböző monitorok.Sok éves tapasztalattal árusítás online, vagyunk összpontosíthatunk a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ügyfelek számára.

További részletek

- Material:
Corrugated Cardboard
- Style A:
60cmx28cmx18cm/23.62inchx11.02inchx7.09inch
- Style B:
60cmx13cmx28cm/23.62inchx5.12inchx11.02inch
Package Includes:
1 Cat Scratcher:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:
A vevők választása