.

.

JF-XUAN Háztartási Multifunkcionális Drótvágó Breaking Kis Vágás üvegcsörömpölést Fogó Szerszám, Fogó, Üveg, Festett Üveg Szerszám

JF-XUAN Háztartási Multifunkcionális Drótvágó Breaking Kis Vágás üvegcsörömpölést Fogó Szerszám, Fogó, Üveg, Festett Üveg Szerszám

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül, majd cserélje ki, vagy visszafizetjük önnek ingyenes Mindkét jaws fogazott, hogy segítsen markolat, majd daráljuk le a poharat. Tavaszi akció kezelni segít ismételt vágás. Jó használni, ha már szerzett, majd vágott egy él, de meg kell, hogy távolítsa el egy kicsit. Nem lehet vágni egy másik vonal, amely esetben fokozatosan távolítsa el a nem kívánt rész ezekkel a fogó.Ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül, majd cserélje ki, vagy visszafizetjük önnek ingyenes.Specifikáció : Anyag : Steel Length : 20cm Color : Black Used a : breaking / szélét, majd cutting Features : Ők is hasznos, ha kell létrehozni, furcsa alakzatok, hogy lehetetlen elérni egy standard üvegvágó. A fogó lapos állkapocs, ami hasznos, mert betört egy gólt, majd a másik oldalon van egy ívelt állkapocs használt rágcsálj el a széle üveg.A csomag Tartalmazza : 1 x Plier Dear ügyfelek, annyi termékek a boltban, akkor válaszd ki a kedvenc termékek.Mi lesz az ön számára minőségi termékek, szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő.

További részletek

Material:
Steel
Length:
20cm
Color:
Black
Used for:
breaking / nibbling and cutting
Features:
-- They are also useful when you need to create odd shapes that are impossible to achieve with a standard glass cutter.:
-- The pliers have a flat jaw which is useful for breaking a score and the other side has a curved jaw used to nibble away the edge of glass.:
Package Included:
1 x Plier:
Dear customers, there are so many products in this shop, you can choose your favorite products here. We will provide you with quality products and services. If you have any questions about the product, please contact us in time. :
A vevők választása