.

.

Shudyear Taktikai Lopakodó kulcstartó Tartó, a Rendőrséget, Tűz Ügynökségek Felszerelés Biztonsági Szolgálatban Öv Kulcstartó, Rozsdamentes

Shudyear Taktikai Lopakodó kulcstartó Tartó, a Rendőrséget, Tűz Ügynökségek Felszerelés Biztonsági Szolgálatban Öv Kulcstartó, Rozsdamentes

HUF 441.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Kompatibilitási】A taktikai kulcstartó ideális választás a férfiakKompatibilis 1,5 cm 2 cm széles, valamint alkalmas a szolgálatra övek, öv standard, vastag öv, derék öv, hevederek, kötelek, stb.
【Prémium Anyag】Ez az öv kulcs klip készült, magas minőségű, erős, tartós.Sima felület, nem karcolás miatt érdesség.Szép kivitelezés, a fekete megjelenése több rejtett.Kiváló minőség biztosítása érdekében hosszú távú használatra.
【Gyors Művelet】 Tervezett szerkezetű, rugalmas megnyitása.E bilincset, vagy kulcstartó, meg lehet nyomni a kulcstartó egyik kezével.Ez egy jó segítő munka vagy különleges alkalmakra.
【Funkció alkalmazás】A fekete taktikai kulcs birtokosa lehet használni, hogy akassza fel a kulcsot, bilincs, vagy egyéb tárgyak, valamint egyszerű hozzáférést bármikor.A kulcstartó vagy más elemek szorosan kapcsolódik, illetve nem könnyen elvesznek.Addig is, egy nagy ajándék, hogy a férfiak, férjek, apák, a barátaim, a családom.
【Tartalmazza】 Egy öv kulcs birtokosa 2db levehető kulcstartó, amely könnyen telepíthető, majd távolítsa el.Megfelel neked, hogy tökéletes elrendezés használata. Mivel kézi mérés, lehet, hogy létezik kis különbség a méret. Mivel a különbség a különböző monitorok, az igazi színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a képen látható módon.

További részletek

A vevők választása