.

.

HZH Széfek Kis Haza,25cm/30cm Magas,Tűzálló, valamint Anti-Theft Biztonságos Acél Tároló Doboz,Lehet Egy Szekrény(Arany,38x30x30cm)

HZH Széfek Kis Haza,25cm/30cm Magas,Tűzálló, valamint Anti-Theft Biztonságos Acél Tároló Doboz,Lehet Egy Szekrény(Arany,38x30x30cm)

HUF 7110.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Rozsdamentes acél mechanikus panel : A panel készült 304-es rozsdamentes acél,egy keménysége 120 HPB,anti-rozsdásodás,korrózió ellenállás,karcolás rezisztencia, magas kopásállóságAnyag : A biztonságos készült nagy sűrűségű acél,valamint a megvastagodott ajtó fogad el, lézer technológia,mikro-varrás anti-kíváncsiskodó,anti-fúrás,valamint a magas biztonsági tényező.Biztonságos jellemzők : a funkciók tűzálló,vízálló,valamint anti-kíváncsiskodtam.Jó magas hőmérséklet ellenállás, valamint a tűzálló idő lehet akár 2 órán belül.Minden fém mechanikus kódzár : A kódzár készült, minden acél,a felület rozsda-igazolás, valamint a galván,amely hatékonyan megakadályozza az öregedés, valamint a rozsda. 3 csoport, 6 számjegyből álló jelszót,a Véletlen kombinációk több millió számok,Csökkenti annak a lehetőségét, megfejtése,Magas biztonsági tényező.Multi-cél : A biztonsági széfek lehet alkalmas otthoni vagy üzleti,lehet telepíteni a falon, vagy a rejtett a szekrénybe, a helyet, majd tárolja az értékeket egy nagy kapacitás.A termék Leírása : Nyílt módszere van : van egy címke a felszínen minden biztonságos,jelölés a biztonságos jelszó(feltételezve, hogy a jelszó 77,63,45); 1. Lépés : alapjárati 3 kör, jobbra; 2. Lépés : Illessze 77, hogy a jó egyszer; 3. Lépés : Illessze 63 kétszer balra; 4. Lépés : Illessze 45 jobbra egyszer; 5. Lépés : Helyezze be a kulcsot, aztán jobbra,majd fordítsa meg a fogantyút az óramutató járásának irányába.Termék paraméterek : Anyag : Biztonságos Szín : Fekete,Barna,Arany,Fehér Méret : 35x25x25cm,38x30x30cm (hossz x szélesség x magasság).

További részletek

A vevők választása