.

.

YHQSYKS Karácsonyi Hógömb Lámpás telefonfülke, Akkumulátoros Festicval Dísz, Karácsonyi Asztali Dísz, Otthon Dekoráció (Fülke)

YHQSYKS Karácsonyi Hógömb Lámpás telefonfülke, Akkumulátoros Festicval Dísz, Karácsonyi Asztali Dísz, Otthon Dekoráció (Fülke)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

☃ Bonyolult termelési : Minden Karácsonyi lámpás készült PVC anyag, amely szigorúan tesztelt, mielőtt elhagyja a gyáratKiváló munka, megbízható, kiváló minőségű, nagyon tartós. ☃ Karácsonyi design : Ha a fény világít, a hóember fürdő meleg fények, csillogó, szikrázó fény, ami nagyon szép, ami egy álomszerű Karácsonyi hangulatot.Minden bizonnyal lesz a fénypontja a Karácsonyi dekoráció, így sok meleget, a boldogság, a család. ☃ Egyszerű használat : 3 gomb elem (nem tartozék).Van egy ON/OFF kapcsoló, kézi vezérlés alján a lámpás, amely lehetővé teszi, hogy nyissa ki, majd csukja be a lámpás; Nem több, rendetlen vezetékek vagy nehezen aljzatok. ☃ Körben használják : Ez a Karácsonyi fény bárhol elhelyezhető tetszik.Például hálószoba, nappali, fürdőszoba, kandalló, stb.Ezen túlmenően, ez a tökéletes ajándék, barátok, gyerekek, mind a szülők.Azt is fel lehet használni, mint egy éjszakai fény a gyermekek számára. ☃ A garancia : ügyfél-elégedettség mindig a legfontosabb.Ha bármilyen problémája van, kérjük ossza meg velünk, valamint ügyfélszolgálatunk segít, amint lehetséges.Rendelje meg most, hogy a sweet home egy új dekoráció. ☃ Bonyolult termelési : Minden Karácsonyi lámpás készült PVC anyag, amely szigorúan tesztelt, mielőtt elhagyja a gyárat.Kiváló munka, megbízható, kiváló minőségű, nagyon tartós. ☃ Karácsonyi design : Ha a fény világít, a hóember fürdő meleg fények, csillogó, szikrázó fény, ami nagyon szép, ami egy álomszerű Karácsonyi hangulatot.Minden bizonnyal lesz a fénypontja a Karácsonyi dekoráció, így sok meleget, a boldogság, a család. ☃ Egyszerű használat : 3 gomb elem (nem tartozék).Van egy ON/OFF kapcsoló, kézi vezérlés alján a lámpás, amely lehetővé teszi, hogy nyissa ki, majd csukja be a lámpás; Nem több, rendetlen vezetékek vagy nehezen aljzatok. ☃ Körben használják : Ez a Karácsonyi fény bárhol elhelyezhető tetszik.Például hálószoba, nappali, fürdőszoba, kandalló, stb.Ezen túlmenően, ez a tökéletes ajándék, barátok, gyerekek, mind a szülők.Azt is fel lehet használni, mint egy éjszakai fény a gyermekek számára.

További részletek

A vevők választása