.

.

Elektromos Keverő Bögre,Elektromos Keverés Bögre,Kávés termosz, Bögre Kávé,Alkalmas Kávé, Tej, Kakaó, illetve Egyéb Italok (fehér)

Elektromos Keverő Bögre,Elektromos Keverés Bögre,Kávés termosz, Bögre Kávé,Alkalmas Kávé, Tej, Kakaó, illetve Egyéb Italok (fehér)

HUF 1799.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Az automatikus keverés kupa a legjobb, legegyszerűbb módja annak, hogy keverd a forró vagy hideg italok!keverés csésze fedél lehetővé teszi, hogy italok a konyhában, a nappaliban, a hálóban, autó, iroda, konditerem, iskola, stbNagyon alkalmas kávé, tea, forró csoki, tej, fehérje turmixok, limonádé, húsleves, valamint számos egyéb enyhén kevert italok lehet keverve. [Könnyen tisztítható], ha nem kell a keverés funkció, a rozsdamentes acél kávét lehet használni, mint egy átlagos víz-kupát.Az is könnyen tisztítható.Csak használja a csapvíz, hogy tisztítsa meg. [Könnyű] nyomja meg a gombot, hogy elindítsa az automatikus keverés.Nyomja meg újra a gombot, hogy hagyd abba. 100% Elégedettség Garantált 30 napos Ingyenes Cseréje, vagy Vissza!.Az automatikus keverés kupa a legjobb, legegyszerűbb módja annak, hogy keverd a forró vagy hideg italok!keverés csésze fedél lehetővé teszi, hogy italok a konyhában, a nappaliban, a hálóban, autó, iroda, konditerem, iskola, stb.Nagyon alkalmas kávé, tea, forró csoki, tej, fehérje turmixok, limonádé, húsleves, valamint számos egyéb enyhén kevert italok lehet keverve. [Könnyen tisztítható], ha nem kell a keverés funkció, a rozsdamentes acél kávét lehet használni, mint egy átlagos víz-kupát.Az is könnyen tisztítható.Csak használja a csapvíz, hogy tisztítsa meg. [Könnyű] nyomja meg a gombot, hogy elindítsa az automatikus keverés.Nyomja meg újra a gombot, hogy hagyd abba. 100% Elégedettség Garantált 30 napos Ingyenes Cseréje, vagy Vissza!.Az automatikus keverés kupa a legjobb, legegyszerűbb módja annak, hogy keverd a forró vagy hideg italok!keverés csésze fedél lehetővé teszi, hogy italok a konyhában, a nappaliban, a hálóban, autó, iroda, konditerem, iskola, stb.

További részletek

A vevők választása