.

.

Fibrus Szabadban Íj Csukló Parittya 550 Paracord - Túlélési Vadászat Lövés - Tartós Bőr a Hüvelybe (Több színben) (Sötét Barna)

Fibrus Szabadban Íj Csukló Parittya 550 Paracord - Túlélési Vadászat Lövés - Tartós Bőr a Hüvelybe (Több színben) (Sötét Barna)

HUF 1412.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

3 Év GaranciaKönnyen Telepíthető - illeszkedik bármilyen összetett íj.Kemény & Tartós, Erős Bőr Iga Kemény Fém Karika.Tartsa jobban tudja kezelni az íj, míg a zaklatás, vagy állj vadászat játék.Életmentő - Vészhelyzetben használja, mint a Kötél, Érszorító, Parittya, damil, Heveder, Stb.Állítható & Kényelmes - Beállítja, hogy lehetővé tegye tökéletes, hogy puszta kézzel, vagy rajta vastag kesztyűt.Paracord rugalmas, kényelmes.Nem merészkednek ki a bokor nélkül Fibrus Szabadban sokoldalú íjászat íj csukló hevederek!Tartja a íjjal a kezében Kényelmes, Funkcionális parittya a területen, vagy a lőtéren.Sürgősségi Használ : 1. Biztonságos Sátor vagy Ponyva Menedéket 2. Érszorító, Biztonságos sínbe, vagy Parittyával a Kar 3. Sürgősségi Varrat Anyag (belső szálak) 4. Csalás vagy a Háló 5. Damil (belső szál) 6. Biztonságos a Hajót, hogy egy Fa vagy használja, mint a Horgony, Kötél 7. Elérhetsz valamit a földön (tartani a kaját a medvék, farkasok) 8. A csomag tűzifa együtt a könnyű közlekedés 9. Öv vagy Nadrágtartó 10. Cserélje ki a törött Cipő String 11. Vontatást - Dupla szilárdság 12. A tornyon egy csiga rendszer 14. Kötelet húzni csúszás vagy szán 15. Sürgősségi Húzza ki a Kábelt, hogy a start csónak motor Készült, szuper erős, 550 paracord (ejtőernyős kábel), kemény fém karika, de tartós bőr hozzon létre egy erős, szilárd kapcsolási pont, hogy bármilyen összetett íj.Ez a parittya nem csak nagyon funkcionális, de lapos ki néz ki, valamint egyedülálló!A vadász haveroknak, féltékeny lesz!.

További részletek

A vevők választása