.

.

Karácsonyi Díszek,karácsonyfa,Lógó Díszek ,Mini karácsonyfa Kis Mesterséges Fa ,Haza, Új Év, Asztal, Tűzrakóhely, Vagy Fél.

Karácsonyi Díszek,karácsonyfa,Lógó Díszek ,Mini karácsonyfa Kis Mesterséges Fa ,Haza, Új Év, Asztal, Tűzrakóhely, Vagy Fél.

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[PVC Anyag] : A Mesterséges karácsonyfa Elfogadott Kiváló PVC Anyag, Amely Nem Csak Teszi A Fa úgy Néz ki, Igazi, Valamint Több Teljes, De azt Is Hozzáteszi, hogy Az Anti-crush Kapacitás A Fa [Részletek Design] : Ez az Asztali karácsonyfa Természet Ihlette a Karácsony Fa, Buja Lomb Klasszikus Karácsonyi Elemeket, Hogy hozzon Létre Egy Nagyon Meleg karácsonyfa Díszítés. [Sokoldalú] : Mini Karácsonyfa Asztali Karácsonyfa Tökéletes Díszítő Lakások, Irodák, Tantermek, Stb.Felszerelését A Pult, Tábla, Vagy A Kandalló.Világítás A Haza, Hozzátéve, Ünnepi Hangulat,Tökéletes Karácsonyi Asztal Dekoráció. [Legjobb Ajándék] : Adja Meg, Hogy A Barátok Vagy A Család Lesz A Legjobb Ajándék, Amit Valaha Is Kap.Lesz Tökéletes Díszítő Haza, Hogy Részt vesz Egy Ünnep, Hagyomány.ami Egy Gyönyörű Szép, Ünnepi Hangulatot. [MEGJEGYZÉS] : Az Ágak Ez a karácsonyfa Dekoráció Lehet Gyűjteni Miatt Transzfer, Így Meg Kell, Hogy Formába Magad Által, Hogy Bolyhos Után Kapja Meg. [PVC Anyag] : A Mesterséges karácsonyfa Elfogadott Kiváló PVC Anyag, Amely Nem Csak Teszi A Fa úgy Néz ki, Igazi, Valamint Több Teljes, De azt Is Hozzáteszi, hogy Az Anti-crush Kapacitás A Fa. [Részletek Design] : Ez az Asztali karácsonyfa Természet Ihlette a Karácsony Fa, Buja Lomb Klasszikus Karácsonyi Elemeket, Hogy hozzon Létre Egy Nagyon Meleg karácsonyfa Díszítés. [Sokoldalú] : Mini Karácsonyfa Asztali Karácsonyfa Tökéletes Díszítő Lakások, Irodák, Tantermek, Stb.Felszerelését A Pult, Tábla, Vagy A Kandalló.Világítás A Haza, Hozzátéve, Ünnepi Hangulat,Tökéletes Karácsonyi Asztal Dekoráció. [Legjobb Ajándék] : Adja Meg, Hogy A Barátok Vagy A Család Lesz A Legjobb Ajándék, Amit Valaha Is Kap.Lesz Tökéletes Díszítő Haza, Hogy Részt vesz Egy Ünnep, Hagyomány.ami Egy Gyönyörű Szép, Ünnepi Hangulatot. [MEGJEGYZÉS] : Az Ágak Ez a karácsonyfa Dekoráció Lehet Gyűjteni Miatt Transzfer, Így Meg Kell, Hogy Formába Magad Által, Hogy Bolyhos Után Kapja Meg.Anyaga : PVC-Termék Színe : Többszínű Termék Méret : Magasság : 15cm,20cm,30cm,40cm Jellemzők : PVC Anyag : A mesterséges karácsonyfa elfogadott kiváló PVC anyag, amely nem csak teszi a fa úgy néz ki, igazi, valamint több teljes, de azt is hozzáteszi, hogy az anti-crush kapacitás a fa.

További részletek

A vevők választása