.

.

Akvárium akvárium Beltéri Áramló Víz Bonsai Szökőkút, akvárium, Asztali Office-Ökológiai Háztartási Teknős Tartály (Szín : Szürke-2, Méret :

Akvárium akvárium Beltéri Áramló Víz Bonsai Szökőkút, akvárium, Asztali Office-Ökológiai Háztartási Teknős Tartály (Szín : Szürke-2, Méret :

HUF 7416.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Akvárium】 : Ezek a magas minőségű trópusi akvárium ideális az újonnan érkezők a hobbijaA könnyű telepítés, karbantartás ideálissá teszi őket a gyermekek, jövevények egyformák. 【Szilárd & Tartós】 : A tartály műanyag + gyanta anyag, egyedi forma, remek mintát dekoráció, legyen az akvárium több, szép, meg jó dekoratív teljesítmény. 【】 Szolgáltatások : Szökőkút vizet lehet használni, mint egy művészi párásító.A forró nyári vagy száraz tél, áramló víz több illékony, valamint növeli a levegő páratartalma. 【Sokoldalú】 : Nagy használható a konyhában is a kamrában, iroda, mosókonyha, szekrény, dohányzóasztal, vagy kézműves szoba. 【Után értékesítési】 : Ha bármilyen probléma, amikor a mi termékek, megoldja őket, biztosak lehetnek benne, hogy megvegye. ☞ Kiváló minőségű luxus hajlított üveg akvárium áll rendelkezésre.Csak adjunk hozzá vizet, kavics (ha úgy tetszik), illetve a halászati!☞ Név : akvárium.☞ Szín : Szürke , Szürke-2.☞ Méret : 23 * 17.☞ Anyaga : műanyag + gyanta.☞ Hogy lehet összeállítani : Igen☞ Hogy vízálló : Igen☞ Jellemzők : Könnyen szerelhető, helytakarékos, könnyű tárolni.☞ Megjegyzés : 1. Mi csak eladni akváriumok, nem más termékek. Közben a kézi termelés, mind a mérés, a termék mérete lehet, hogy hiba, de az általános hiba általában 1-2 cm. Attól függően, hogy a környezeti fény, kijelző tényezők, a kép színe kissé eltérhet a tényleges színét.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket. Köszönöm a részvételt.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Szeretnénk biztosítani jobb termékek. Sok hasonló népszerű termékek, kérjük, kattintson, hogy írja be a honlap, azt fogja mondani, hogy az egyedi stílusú, különleges termékek.

További részletek

A vevők választása