.

.

Van Gogh Mandula virág (1890) Quilling Művészeti üdvözlőlap - Tökéletes Ajándék Minden Alkalomra. Framable Alkotás, a Művészet Szerelmesei.

Van Gogh Mandula virág (1890) Quilling Művészeti üdvözlőlap - Tökéletes Ajándék Minden Alkalomra. Framable Alkotás, a Művészet Szerelmesei.

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✅Van Gogh Mandula virág (1890) Quilling Művészeti üdvözlőlap - Tökéletes Ajándék Minden AlkalomraFramable Alkotás, a Művészet Szerelmesei.Ideális Születésnap, anyák Napja, apák Napja & Karácsony. ✅EGYEDI, KÉZZEL készült ART - Minden quilling kártya hallgatott, majd heartmade által létrehozott, gördülő, majd csavaró papírcsíkot a gyönyörű minták díszítik az első a üdvözlőlap, tökéletes, Van Gogh rajongók, a művészet szerelmeseinek egyaránt. ✅SOKOLDALÚ, MINDEN ALKALOMRA - legyen az Akár egy születésnap, évforduló, Valentin Nap, anyák Napja, apák Napja, Karácsony, vagy csak mondani, hogy köszönöm, vagy gratulálok, a magas-minőség, írószer tökéletes írás meghívók, ünnepi üdvözlet, személyes üzeneteket, valamint az érzések, hogy lehet féltve őrzött örökre. ✅FRAMABLE ARTWORK - A megjegyzés kártya beállítja, hogy nem csak jól néz ki, ha bekeretezett, de létre is vonzó, fali dekor, amikor csoportosítva kollázs keret, így egy egyedi, személyre szabott kívül bármilyen otthoni vagy irodai dekoráció.Illik egy 6"x6" keret. ✅SZEMÉLYRE szabott ÜZENET - A quilling kártya cserélhető üzenet címke, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén írni, meleg, köszöntők, üzenetek, majd megjegyzi, hogy még több különleges szeretteinek.Van Gogh Mandula virág (1890) Quilling Művészeti üdvözlőlap - Tökéletes Ajándék Minden Alkalomra.Framable Alkotás, a Művészet Szerelmesei.Ideális Születésnap, anyák Napja, apák Napja & Karácsony.EGYEDI, KÉZZEL készített ART - Minden quilling kártya hallgatott, majd heartmade által létrehozott, gördülő, majd csavaró papírcsíkot a gyönyörű minták díszítik az első a üdvözlőlap, tökéletes, Van Gogh rajongók, a művészet szerelmeseinek egyaránt.SOKOLDALÚ, MINDEN ALKALOMRA - legyen az Akár egy születésnap, évforduló, Valentin Nap, anyák Napja, apák Napja, Karácsony, vagy csak mondani, hogy köszönöm, vagy gratulálok, a magas-minőség, írószer tökéletes írás meghívók, ünnepi üdvözlet, személyes üzeneteket, valamint az érzések, hogy lehet féltve őrzött örökre.FRAMABLE ARTWORK - A megjegyzés kártya beállítja, hogy nem csak jól néz ki, ha bekeretezett, de létre is vonzó, fali dekor, amikor csoportosítva kollázs keret, így egy egyedi, személyre szabott kívül bármilyen otthoni vagy irodai dekoráció.

További részletek

A vevők választása