.

.

Szekrény Ruhát Szervező, 7 Rekesz Átlátszó Tároló Szervező, Farmer Leggings Rekesz Tároló Doboz, Szekrény, Anyagmozgató Nadrág Szervező (B:

Szekrény Ruhát Szervező, 7 Rekesz Átlátszó Tároló Szervező, Farmer Leggings Rekesz Tároló Doboz, Szekrény, Anyagmozgató Nadrág Szervező (B:

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【7 RÁCS DESIGN EGY HÉTEN】A tároló doboz már elválasztott 7 rácsok, meg tud felelni a tárolási kell majd oldani a legtöbb napi ruházat tárolási problémákŐk is fel lehet hajtani, ha nem használja a helytakarékosság. 【TARTÓS ANYAG】Ez a szekrény ruhát szervező készült nylon háló, jó kidolgozás, puha ízületek, tartós.Ez nem könnyű, hogy deformálódik, s nem omlik össze a használat után. 【MOSHATÓ, VALAMINT ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ】Ez a MŰANYAG, Áttetsző Puha Műanyag szellőzés tervezés, tiszta, hatékonyan csökkenti a ruházat ajtót, folyamatosan friss ruhát.Megvastagodott Oxford szövet, csomagolás, szilárd, nem deformálódik képes, gépben mosható. 【MENTÉS HELY &IDŐ】Ez a vizuális rács tároló doboz, alkalmas arra, hogy vegye fel a ruhát, takarítson meg időt, a teret, nagyban javítja a kihasználása szekrény hely.Használható a több rétegű, hogy tartsa a szekrény, fiókos szép, rendezett. 【A ÖSSZEHAJTHATÓ RUHÁT】Nagy tárolására fehérnemű, zokni, sál, harisnya, szoknya, póló, farmer, vagy más elemeket.Több rekesz válogatás szervezése a holmiját, hogy a lakótér szervezett. Arról, hogy ez a cím : Minőségi Anyagból Készült háló nylon jó kidolgozás, puha varrás, valamint a tartósság.Ez nem könnyű, hogy deformálódik, s nem omlik össze a használat után. Erős Praktikum : A tároló doboz 2 tervek, amelyek megfelelnek mind a tárolás kell majd oldani a legtöbb napi tároló problémák.Ez lehet hajtani, hogy helyet takaríthat meg, ha nem használja. Megtakarítás Tér-Idő : A látható rács tároló doboz alkalmas arra, hogy a ruhákat, a megtakarítás tér-idő, ami nagyban növeli a felhasználás mértéke a szekrény hely.Használható a több réteg, hogy a szekrény, fiókos szép, rendezett. Könnyen tisztítható : A háló szellőzés tervezés, higiénikus, tiszta, hatékonyan csökkenti a szag a ruhákat, hogy a ruhák friss.Megvastagodott oxford szövet, szegély, erős, nem deformált, lehet mosni a mosógépben. Körben Használják : Nagyon tárolására alkalmas fehérnemű, zokni, sál, harisnya, szoknya, póló, farmer, vagy más elemeket.Több rekesz válogatás szervezése a holmiját, s tartsd a lakótér szervezett.

További részletek

A vevők választása