.

.

Ruha, táska Lóg Ruha Szett(5), Műanyag Por Öltöny Táska, Kabát, Protektor Cipzáras Ruha Fedi a Szekrény Tároló, valamint Utazás(24*56in)

Ruha, táska Lóg Ruha Szett(5), Műanyag Por Öltöny Táska, Kabát, Protektor Cipzáras Ruha Fedi a Szekrény Tároló, valamint Utazás(24*56in)

HUF 1709.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✅【Alkalmas a legtöbb Ruhát】 24"x32":Alkalmas rövid felsők, mint például a gyermekek ruháit, valamint a T-shirt 24"x40":Alkalmas rövid felsők, mint öltönyök, kabátok, pulóverek, stb. 24"x48":Alkalmas közepes maximum, mint a férfi széldzseki, női szoknya, stb. 24"x56":Alkalmas hossz-boka ruhákat, például a ruhák, ruha, szmoking, tánc, jelmez, ruha, táska, ruhák hosszú. ✅【Vízálló, Légáteresztő Szövet】puha PEVA anyag.Mosható, könnyű, lélegző során használja.Por, vízálló, a ruháid távol poros, nedves, redők, s haj, a háziállatok.Meg lehet védeni a ruházat a szőr, miközben a ruhák friss, ránc mentes.Áttetsző kivitel, ruhák könnyen látható, majd vegye ki a fedelet. ✅【Kényelmes, Teljes Hosszúságú Cipzár】A szekrényben lóg zacskóban van felszerelve, masszív teljes hosszúságú cipzár design, ami a diák simán.Könnyen öltözz el őket; nincs szükség arra, hogy hajtsa be a ruhákat.Tartja a ruhát tiszta. ✅【 Nagy Értékű Üzletet】Egy készlet tartalmaz 5 Csomag ruhák, táskák .Nagy ruha tároló utazás, üzleti utazások.Ezek a ruhák tároló táska is alkalmas az otthoni használatra. ✅【Haza Utazási】A tiszta ruha, öltöny táska lehet hajtani egy kis méretű, könnyen, nagyon könnyen tárolható, menteni sok helyet.Ruha, táska lóg ruha előnye : 1. Ruha tároló táska könnyű, masszív, kényelmes, puha. Rugalmas ahhoz, hogy összecsukható, tér-saver, tökéletes utazáshoz. Tartja a ruhák friss, ránc mentes, valamint pormentes, ha a szálloda, autóval, vagy egy utazás. A különböző méretek a különböző méretű ruhákat, így a különböző lehetőségeket. Megakadályozza, ruhát a por -, víz -, pet haj. Könnyen használható otthon, pedig könnyen szállítható, mikor utazik.

További részletek

A vevők választása