.

.

RFME Kis Ventilátor USB Ventilátor Protable Ventilátor Beállítása tapadókorong Auto Erős Csendes Forgatható Fokozatmentes(Nyári Ventilátor)

RFME Kis Ventilátor USB Ventilátor Protable Ventilátor Beállítása tapadókorong Auto Erős Csendes Forgatható Fokozatmentes(Nyári Ventilátor)

HUF 2700.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?【Szuper csendes】-Brushless motor biztosítja az erős szél, míg energiatakarékosLevegő keringető is zajmentes, a zajszint alatt 20 decibel. ?【Újratölthető, Nagy Kapacitású Akkumulátor】 - Biztosítja, 10 óra vezeték nélküli munkaidő - újratölthető 2600m Ah lítium akkumulátorral működik, 3-10 órán belül a teljes díjat, újratölthető több száz alkalommal, biztosítja a biztonságos használata. ?【Hordozható könnyű】 -, Amikor kimegy, akkor tegye a zsákot,különösen alkalmas nyári utazás, vagy szabadtéri sport,magával viheti bárhová. ?【Kicsi, könnyű】- nagyon kicsi ,de erős szél, ez segít, hogy a helytakarékosság.Az 240g, illetve Non-slip-design, stabil, ha dolgozik.Használhatja, iroda, konyha, hálószoba, nappali, stb.Egy kis íróasztal, ventilátor lehet a legjobb férfi summ. ? 【Szolgáltatás】- Ha bármilyen kérdése van a ventilátor.Kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi segítünk, 24 órán belül, köszönöm a támogatást. ?【Szuper csendes】-Brushless motor biztosítja az erős szél, míg energiatakarékos.Levegő keringető is zajmentes, a zajszint alatt 20 decibel. ?【Újratölthető, Nagy Kapacitású Akkumulátor】 - Biztosítja, 10 óra vezeték nélküli munkaidő - újratölthető 2600m Ah lítium akkumulátorral működik, 3-10 órán belül a teljes díjat, újratölthető több száz alkalommal, biztosítja a biztonságos használata. ?【Hordozható könnyű】 -, Amikor kimegy, akkor tegye a zsákot,különösen alkalmas nyári utazás, vagy szabadtéri sport,magával viheti bárhová. ?【Kicsi, könnyű】- nagyon kicsi ,de erős szél, ez segít, hogy a helytakarékosság.Az 240g, illetve Non-slip-design, stabil, ha dolgozik.Használhatja, iroda, konyha, hálószoba, nappali, stb.Egy kis íróasztal, ventilátor lehet a legjobb férfi summ. ? 【Szolgáltatás】- Ha bármilyen kérdése van a ventilátor.Kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi segítünk, 24 órán belül, köszönöm a támogatást. ?Vagy rosszul zavarta a hőhullámok alatt forró napokon a nyáron?Te könnyen izzad egy hosszú séta után??Kell ennél több légi forgalomban otthon, iroda?Bőre érzi, száraz, ha marad a klíma a szobában, sokáig??Te könnyen megfázik, ha meg van nyitva a légkondicionálót az egész éjszaka?Ön túl sokat fizet számlákat fut a légkondit??A mini asztal rajongó segít a gondok.

További részletek

A vevők választása