.

.

Szőrtelenítő Krém, Méz, Tej, szőrtelenítő Krém, Nyugtató szőrtelenítés a Férfiak, mind a Nők, kar, Láb, Hónalj (1DB)

Szőrtelenítő Krém, Méz, Tej, szőrtelenítő Krém, Nyugtató szőrtelenítés a Férfiak, mind a Nők, kar, Láb, Hónalj (1DB)

HUF 1161.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Kíméletes, Biztonságos Összetevők : , természetes összetevőket Tartalmaz, mint a méz, a tej, hogy csökkenti az irritáció, fájdalom során a gyantázásAkkor érzed magad selymes fájdalom nélkül.Biztonságos, Fájdalommentes : Gátolja a szőrtüsző növekedés, a hajhullás, a lábak hatékonyan pszichiáter hajhagymákat, valamint a pórusokat.Könnyen használható, gyengéd szőrtelenítés.Ha helyesen használják, akkor nem érzem, hogy bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat.Hatékony szőrtelenítés : Által biztonságosan feloldja a haj felszínén, lehet hatékonyan eltávolítani a felesleges szőr, ami megbízható, biztonságos, nem károsítja a bőrt.Borotválják nélkül maradvány, hidratálja, valamint megfiatalítja a bőrt, hogy a bőr frissítő.Gyors, Egyszerű Használat : A szőrtelenítő krém gyors, könnyen kezelhető, nincs rendetlenség, hatékonyan eltávolítja a haj öt perc alatt kell elkerülni, hogy a több mint 10 perc.Ez is remekül működik, ahová tette.Használható Bárhol : a Haj növekedését gátló szőrtelenítő krém bárhol használható, ahol szőrtelenítés kívánt; lábak, karok, bikini terület, arc, nyak, hát, mellkas.Szolgáltatás : 1. Nem?pusztító, a szőrtelenítő tényező mélyen behatol a haj folliculusok, hatékonyan haj. Alkalmas a test más részein, például a hónalj, bikini vonal, lába, karja, kényelmes, használható. Tartalmaz mézet, tejet, kedves anti?allergiás, nincs irritáció, akkor ez a bizalom. Gátolja a szőrtüsző növekedés, hatékonyan pszichiáter hajhagymákat, valamint a pórusokat.Könnyen használható, szelíd epilálás. Könnyű, hordozható, alkalmas otthoni, vagy az utazási használni.Specifikáció : Elem Típus : szőrtelenítő Krém Hozzávalók : Méz + tejet Használ : a Test Nettó Tartalom : 60ml eltarthatóság : 3 Év Alkalmas : Minden bőr, haj eltávolítása, Hogyan kell Használni : 1. Áztatás után a meleg víz, alkalmazza a terméket közvetlenül a szőrtelenítés terület, valamint a vastagsága, hogy teljesen eltakarja a haját (körülbelül 2 mm vastag). Hagyja, hogy a szőrtelenítő krém marad a szőrtelenítés pont szerint meghatározott idő (kb 5-7 perc a kezét, lábát, 8-10 percre a térd) 3.

További részletek

Item Type:
Hair Removal Cream
Ingredients:
Honey + milk
Uses:
Body
Net Content:
60ml
Shelf Life:
3 Years
Suitable for:
All skin hair removal
How to Use:
1. After soaking with warm water, apply the product directly to the hair removal area, and the thickness is to completely cover the hair (about 2mm thick). :
2. Let the hair removal cream stay at the hair removal point according to the set time (about 5-7 minutes at the hands and feet, about 8-10 minutes at the knees) :
3. Then wipe gently with a damp towel in the direction of the hair and rinse off with water. :
Package List:
1/2/3 PCS x Hair Removal Cream :
A vevők választása