.

.

VAMSII Sikoltozva Oposszum Smink Tisztálkodási Táska Semmi Im-oposszum-ble Oposszum Oposszum Szerető Cipzár Táska (Smink Táska)

VAMSII Sikoltozva Oposszum Smink Tisztálkodási Táska Semmi Im-oposszum-ble Oposszum Oposszum Szerető Cipzár Táska (Smink Táska)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

⚪Anyag : Vadon élő állat az utazás táska készült magas minőségű Poliészter, puha, tartósVízálló Vászon cipzáras táska inspiráló idézet gyönyörű nyomtatás a felszínen. ⚪Méret : ezt az erdei állatok cluth 16*23 cm-es, kérem, engedje meg, hogy egy mérés eltérése 1-2 cm-miatt kézi mérés. ⚪Kétoldalas Kialakítás : Semmi sem az Im-oposszum-ble.Hordozható oposszum rajongó, táska, Utazás, Munka, Iskola. ⚪Hol vannak az oposszum rajongók?Ez egy Oposszum Anya Ajándék tasak, hogy emlékeztessem önöket, hogy a mosoly, amikor az élet kemény. ⚪Ha szereted opossums vagy oposszumok kiabál az a szemetesbe, ez a kialakítás az ön számára.Nagy ajándék az ünnepekre, meg a szülinapi egy oposszum szerető. ⚪Anyag : Vadon élő állat az utazás táska készült magas minőségű Poliészter, puha, tartós.Vízálló Vászon cipzáras táska inspiráló idézet gyönyörű nyomtatás a felszínen. ⚪Méret : ezt az erdei állatok cluth 16*23 cm-es, kérem, engedje meg, hogy egy mérés eltérése 1-2 cm-miatt kézi mérés. ⚪Kétoldalas Kialakítás : Semmi sem az Im-oposszum-ble.Hordozható oposszum rajongó, táska, Utazás, Munka, Iskola. ⚪Hol vannak az oposszum rajongók?Ez egy Oposszum Anya Ajándék tasak, hogy emlékeztessem önöket, hogy a mosoly, amikor az élet kemény. ⚪Ha szereted opossums vagy oposszumok kiabál az a szemetesbe, ez a kialakítás az ön számára.Nagy ajándék az ünnepekre, meg a szülinapi egy oposszum szerető.Minden zsák hordoz üzenetet, különleges jelentőséggel bír a címzett.Az üzenet miatt maradnak erős, érzi, csatlakozik a család vagy a barátok, s érzem, olyan melegség árad mélyen a szívükben.Ajándék lánya, ajándékok nővér, ajándékok anya, ajándékok unokája; ajándékok felesége, ajándékot barátnője; ajándékok néni, ajándékok unokahúga, ajándékok unokatestvérek; Ajándékok koszorúslányok, ajándékok menyasszony, ajándékok menyem, ajándékok a sógornőm, ajándékok anyósom; Ajándékok barátok, ajándék munkatársaknak, ajándékok tanár, ajándékok diplomás, ajándékok vezető, ajándékok főnök, stb.Nagy figyelmet fordítunk a vásárlási élményt osztok meg az ügyfelek, ha bármilyen problémája vagy javaslata van a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz a válasz, hogy azonnal segítsen megoldani a problémákat.

További részletek

A vevők választása