.

.

Fotó Kellék, Fotó, Dekoráció, Party Dekoráció Könnyen Összeszerelhető a Hivatal Haza

Fotó Kellék, Fotó, Dekoráció, Party Dekoráció Könnyen Összeszerelhető a Hivatal Haza

HUF 3996.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Jó baba szoba dekoráció, első szülinapi buli, óvoda, lakberendezés, amely alkalmas mind a baba fiúk, baba lányokA fotó bannerek készült megvastagodott kraft papír kártya, erős, tartós, ellenáll a halványuló, könnyen használható.Könnyen összeszerelhető, ott van 2 lyukak a papíron kártyák, ez teszi össze a havi fotó bannerek könnyen a kötelet.Magában foglalja 12db fotó papír kártyák különböző hónap 1-től 12-es, jó baba első szülinapi buli, hogy a baba első szülinapja felejthetetlen a kép kártyák.Ez egy nagyszerű módja annak, hogy szervezze meg a képek megjelenítése, hozzátéve, vitalitás, hogy az otthoni, irodai, illetve kollégiumban.Szolgáltatás : 1. Magában foglalja 12db fotó papír kártyák különböző hónap 1-től 12-es, jó baba első szülinapi buli, hogy a baba első szülinapja felejthetetlen a kép kártyák. A fotó bannerek készült megvastagodott kraft papír kártya, erős, tartós, ellenáll a halványuló, könnyen használható. Könnyen összeszerelhető, ott van 2 lyukak a papíron kártyák, ez teszi össze a havi fotó bannerek könnyen a kötelet. Jó baba szoba dekoráció, első szülinapi buli, óvoda, lakberendezés, amely alkalmas mind a baba fiúk, baba lányok. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy szervezze meg a képek megjelenítése, hozzátéve, vitalitás, hogy az otthoni, irodai, illetve kollégiumban.Specifikáció : Elem Típus : Baba Fotó Banners Material : Kraft Paper Placeable Fotó Mérete : Kb.1in Alkalmazás : használható, hogy megemlékezzenek a gyűjtemény a telihold fotók, gyermek havi fotók, etc Attached : 1db matrica, 3 méter rope How kell Használni : Ha kell a hely a fotók gyönyörűen lehet foglalni egy része a szabad széle tartományban.A képeket elhelyezni, erre van egy jó vizuális értelemben. 17x13cm a maximális méret tartomány adott.A méretük alapján, a fotók lehetnek beillesztett arányosan, valamint vonós együtt. Helyezze a szög jó, úgy vélem, hogy a fotó falra, hogy nagyon értékes lesz a megemlékező gyűjtemény, az lesz a legmelegebb sarokban a haza.A csomag Lista : 12 x Kraft Paper1 x Rope1 x Sticker Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.

További részletek

Item Type:
Baby Photo Banners
Material:
Kraft Paper
Placeable Photo Size:
Approx. 17x13cm / 6.7x5.1in
Application:
Can be used to commemorate the collection of full moon photos, children's monthly photos, etc
Attached:
1pcs sticker, 3 meters rope
How to Use:
If you need to place the photos beautifully, you can reserve a part of the free edge range. The photos placed in this way have a good visual sense. 17x13cm is the maximum size range given. According to the size, the photos can be pasted proportionally and stringed together. , Place a good angle, I believe that the photo wall you make will be very valuable for commemorative collection, and it will be the warmest corner of your home.:
Package List:
12 x Kraft Paper:
1 x Rope:
1 x Sticker:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
A vevők választása