.

.

Ergoslider Plusz SE: Ergonomikus Egér Görgő-Bár a Precíziós Számítógép Kurzor az Irányítást. USB Powered, 5 Gomb, Központi Mutatóeszköz.

Ergoslider Plusz SE: Ergonomikus Egér Görgő-Bár a Precíziós Számítógép Kurzor az Irányítást. USB Powered, 5 Gomb, Központi Mutatóeszköz.

HUF 17099.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✅ CÉLJA, HOGY ENYHÍTI a FÁJDALMAT - Állandó számítógép-használat okoz, csukló, váll, kar fájdalomHa már szenved azok, a Ergoslider Plus+ tökéletes az ön számára.Létre, hogy a kényelem, intuitív ellenőrzés, a Ergoslider Plus+ az ergonomikus egér keres, ha azt tapasztalja, csukló, kar, nyak fájdalom. ✅ INTUITÍV TERVEZÉSI ÉPÜLT, A HATÉKONYSÁG, VALAMINT a KÉNYELEM - A Ergoslider Plus+ használ egy görgős egér beállítás az intuitív használatát.Ez pontosan úgy működik, mint egy laptop trackpad.Ez magában foglalja egy programozható gomb elrendezés, amely kezeli a legtöbb a navigáció, a előre, majd vissza, hogy a böngésző másolás, beillesztés a vágólapról.Az egér is jellegét meghatározza egy gél-párnázott csuklótámasz, hogy támogatja a kezét.Nincs több felesleges kéz, a kar mozgását. ✅ TERVEZTÉK, HOGY TARTSA A KEZÉT, KÉNYELMES MUNKA KÖZBEN - a Legtöbb irodai munka megköveteli, hogy mozog a keze, az egér, a billentyűzet, ami kiszámíthatatlan mozgásokat okozó törzs, a csukló, váll.A Ergoslider Plus+ megakadályozza, hogy az egyedülálló ergo design, amely megakadályozza, hogy a kezét elérve jobbra-balra egy egér.Mindent meg kell, hogy keresse meg a számítógép maga előtt. ✅ CSAK CSATLAKOZTASSA AZ, HASZNÁLATRA KÉSZ - Ergoslider Plus+ jól működik, amit a rendszer.Függetlenül attól, hogy Windows vagy Mac, akkor nem baj, dugulás, majd kezdje meg a Ergoslider Plus+ pontossággal.A plug & play funkció adja kompatibilitás bármilyen OS, akár a Linux!Nem telepítők és kétes letöltések.Csak be kell dugni egy USB-port, szépen tűrd be a kábelt, majd élvezze a saját intuitív görgős egér!. ✅ MEGELŐZNI a LEHETSÉGES SÉRÜLÉSEK - Kerülje a nyomást a kéz, csukló, hogy okozhat Ismétlődő Stressz, Sérülések (RTIs), valamint a Carpalis Alagút Szindróma (CTS).Segítségével Ergoslider Plus+, akkor a hatások csökkentése ergonomikus kockázati tényezők, mint a kényelmetlen testtartás, kellemetlen érzés vagy fájdalom a csukló, nyak -, váll-tól felesleges kar mozgását.Fektessen be az egészségügyi még ma!.

További részletek

A vevők választása