.

.

ADSRB Jóga Egyensúly Testület Acél Ball Twister Balance Board Stabilizátor Tánc Lötyög Borad Core Képzés Hasi Izmok Egyensúlyát (Szín : D)

ADSRB Jóga Egyensúly Testület Acél Ball Twister Balance Board Stabilizátor Tánc Lötyög Borad Core Képzés Hasi Izmok Egyensúlyát (Szín : D)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Csúszásmentes texturált felület a maximális stabilitás, szilárdságFitness táblák nagy oldalra, előre-hátra, húzódik, majd körkörös gyakorlatok.Javítja az egyensúly, a koordináció, valamint a rugalmasság.Cél megerősítése a központi terület a test egyszerre.Csúszásmentes markolat a tetején a lemez tartsa a lábát a lakást, amíg működött.Csúszásmentes texturált felület a maximális stabilitás, szilárdság.Fitness táblák nagy oldalra, előre-hátra, húzódik, majd körkörös gyakorlatok.Javítja az egyensúly, a koordináció, valamint a rugalmasság.Cél megerősítése a központi terület a test egyszerre.Csúszásmentes markolat a tetején a lemez tartsa a lábát a lakást, amíg működött.A balance board anyaga ABS műanyag.Mérleg táblák segítsen javítani a központi erő, koordináció, testtartás, valamint mérleg.Ideális a különböző gyakorlatok, beleértve a push-up, deszka, valamint állandó egyensúlyt jelent.Valamint a célzott gyakorlatokat, hogy erősítse konkrét izmok, szalagok, inak, ízületek.Nagy szilárdságú design alján, erős teherbírás.Termékleírás : Szín : kék, lila, sárga, green Dimensions : 36cm (14.55 KGMaterial : ABSProducts a következők : 1 X Egyensúly Boardnotes : 1. Az oka, hogy különböző jeleníti meg, fényhatások, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés.Puha, Extra Vastag, lehet hengerelt tárolt kompakt terek.

További részletek

Color:
blue, purple, yellow, green
Dimensions:
36cm (14.17), 6cm (2.36)
Weight:
0.55KG
Material:
ABS
Products include:
1X Balance Board:
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow 1-3cm measurement deviation.:
Soft and Extra Thick, can be rolled and stored in compact spaces :
A vevők választása