.

.

lesiega Számozott Falra Tároló Táska Fali Szekrény Szervező a Oxford Szövet Anyag, 3 Zsebbel Design akasztható Polc, Fal s Ajtó(Sárga)

lesiega Számozott Falra Tároló Táska Fali Szekrény Szervező a Oxford Szövet Anyag, 3 Zsebbel Design akasztható Polc, Fal s Ajtó(Sárga)

HUF 7803.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Gyakorlati Gyűjtemény Tartozékok : Felszerelt, fa bárpult, pamut kötelet, jó teherbíró, valamint kényelmes, hogy lóg a falon az ajtó, vagy más tárgyatHárom zsebbel hozzon létre további tárhelyet gyűjteni a különböző háztartási egyebeket.Segít, hogy a szoba tiszta, rendezett.Használata egyszerű : Összecsukható design, felszerelt, fa bárpult, pamut kötelet, könnyen várj, ajtó, fal, szekrény, stb.Szabadon beállíthatja, hogy a hossza a kötelet, hogy alkalmazkodni a különböző lóg módszerek.Egyszerű, elegáns minta, alkalmas a különböző stílusok dekoráció.Jellemzők : Magas minőségű, pamut vászon anyag a maximális tartósság.Összecsukható design, helytakarékos, vízálló, könnyű, kompakt, csúszásmentes, egy jó segítő tanulás, a munka.A széles körű Alkalmazás : Ez a többcélú fal, ajtó szervező akasztható hálószoba, fürdőszoba, konyha, iroda, továbbá ruha lóg a szekrényben, vagy ruhát vasúti. 3 zsebbel tárolására különböző könnyű dolgokat, mint például mobiltelefon, távirányítók, szemüveg, ékszerek, fickó, bot, zokni, töltők, e-mail, számlák, kulcsok, valamint egyéb kisebb tételek, melyek mindig is elveszett.Új Választás : 3 zsebbel, hogy segít valahogy majd szervezni, mint mások termékek, tartsa a szoba tiszta, rendezett.Ők segít rendezni, szervezzék meg a kis tárgyak, hozzon létre egy tiszta, tiszta szoba, színt, hogy a mindennapi életben. Számú minta a lógó táskát, különleges, gyönyörű. Kiváló minőségű pamut, vászon anyag a maximális tartósság. Ez lehet akasztani, ahova akarsz, helytakarékos lehet egy szép dekoráció. Szép kivitelezés, 3 zsebbel tervezték, hogy tárolja a különböző elemeket. Alkalmas lóg fürdőszoba, hálószoba, konyha.Műszaki : Állapot : 100% Márka New Material : Pamut Linen Optional Szín : Rózsaszín, Sárga, Green Length : Kb.9 in Height : Kb.8 in Package Lista : 1 * Lógó Táskát.

További részletek

A vevők választása