.

.

EATOP 128GB Fotó Stick iPhone pendrive-ot, iPhone-t Memory Stick pendrive, Külső Tároló Kompatibilis az iPhone/iPad/Android/PC (Szürke)

EATOP 128GB Fotó Stick iPhone pendrive-ot, iPhone-t Memory Stick pendrive, Külső Tároló Kompatibilis az iPhone/iPad/Android/PC (Szürke)

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✅?【Multi-Port i Phone Memory Stick】Az i Phone fotó stick USB30/i Phone/USB-C(független adapter) három interfészek, ami több, kényelmes adatátviteli különböző eszközök között, így szabadulj meg az adatkábelt, valamint az i Tunes vagy az i Cloud, hadd kapcsoló könnyen tárhelyet.Mi több, azt is tárolni a felvett videók, fényképek vagy kedvenc filmek az iphone fotó bot, Nem kell aggódnia telefon tárolási problémák! (MEGJEGYZÉS : NEM KOMPATIBILIS A MICRO USB-CSATLAKOZÓ ESZKÖZÖK). ✅?【Egy Kattintással Vissza】Plug and Play, könnyen vissza fotók, videók, valamint a kapcsolatok a telefon által Egy-Kattintson az APP pedig szintén az ön használja az USB oldalon tárolja a saját biztonsági mentések a számítógépre, dupla biztosítás. (Megjegyzés : Az i Phone/i Pad eszközökön kell letölteni az APP "Y-Lemez", kereshet, illetve letölthető az APP Store Android telefonok kell OTG funkció annak érdekében, hogy használja ezt a pendrive-ot, nem kell letölteni az ALKALMAZÁST). ✅?【Kompatibilitás, valamint az Átviteli Sebesség】Az i Phone flash meghajtó kompatibilis-e a ios7. vagy a fenti ios eszközök/OTG Android USB-C Port telefon/számítógép, egyéb eszközök USB-portokat.Akár 80 MB/s olvasási, 40 MB/s írási sebesség, meg lehet menteni egy csomó várakozási idő.Ön is megoszthatja a dokumentumok/képek közvetlenül a fénykép tároló, hogy a közösségi média, mint például : Facebook, Twitter, stb.Használja a fotó stick i Phone könnyedén megoszthatja adatok, család, barátok, kollégák, így a szórakozás, valamint a munka érdekesebb!. ✅?【Kiváló Külső Tároló i Phone i Pad】Nem kell Internet, vagy a Wi-Fi többet.Ezzel i Phone usb-meghajtón, akkor lehet menni nyaralni, vagy valamit, de nem kell aggódnod, hogy elfogy a hely.Lehet játszani filmeket, a zenét i Phone flash drive fotó bot nélkül helyet a i Phone.Az egyetlen beállítás, hogy meg kell tennie, hogy telepíti a "Y-LEMEZ" app az i Phone, majd csatlakoztassa az i Phone-tároló eszköz.Az is lehet menteni a képeket/videókat közvetlenül az iphone fotó stick segítségével app kamera. ✅?【Kiemelt Adatvédelmi】Kompatibilis az i Phone fotó stick megosztani fájlokat, fotókat, videókat a kollégák, barátok, nem kell aggódni személyes adatvédelmi szivárog.

További részletek

A vevők választása