.

.

1000 DB Kagyló Hullám szor Több, mint a Kábel Vége Kábel Tippek Bőr Kötél Végét Caps DIY Karkötő, Nyaklánc Kézműves Ékszerek Készítése(Arany)

1000 DB Kagyló Hullám szor Több, mint a Kábel Vége Kábel Tippek Bőr Kötél Végét Caps DIY Karkötő, Nyaklánc Kézműves Ékszerek Készítése(Arany)

HUF 629.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Mi Lesz】A kap 1000 szor több, mint a kábel ér véget, sapkákA megfelelő mennyiség, valamint megfelelő méretű találkozik a különböző DIY szüksége van. 【Magas Minőségű】Ezek a kábel végén készült vas anyag, illetve feldolgozása, galvanizálás, kiváló minőségű, tartós, nem könnyű sérülést.A felülete sima, nem pedig könnyen elhalványul. 【Szintű Alkalmazások】Ők caps használható DIY kézműves, hogy mint karkötőt, fülbevalót, nyakláncot, lógó láncot, táska vagy más ékszert a cucc.Azok számára ideális fajta kézzel készített termékek, illetve ékszer javítás. 【Arról, Méret】A kábel vége kb.31 hüvelyk a hossza, valamint 3mm/0,12 hüvelyk széles, lyukkal 2mm/0.08 hüvelyk átmérőjű, alkalmas a legtöbb ékszerek, láncok bőr kötelek. 【, Hogyan Kell Használni】Ez a könnyen használható, általában helyezzen be egy szor több, mint a kábel végén a végén egy karkötő, használjon fogót, hogy nyomja meg a bal, majd a jobb oldalon, lapos, győződjön meg róla, hogy kötődik szorosan, majd kombinálni nyitott jump gyűrűk, homár csattal hozzá az ékszert szeretnéd, hogy végre a saját design ékszer. 【MEGJEGYZÉS】A számolás művek által végzett, az emberi vezérkar, kérem, engedje meg, enyhe hiba pontos gyöngyök mennyiség, köszönöm a megértést.Hullám gyöngyök kapcsok caps meghatározott készülnek minőségi vas, lehet használni, hogy fedezze a végén csomó karkötőt.Könnyen használható, ideális a sok fajta kézzel készített termékek.Méret : 3 x 8 mm-es/0.31 inch(L x W) Mennyiség : 1000 PCS a total Color : Gold Note : Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hibák méret.Hogy megakadályozzák chocking, kérlek, légy óvatos, amikor használja.

További részletek

A vevők választása