.

.

Csillogó Fülbevaló Női Kreatív Rozsdamentes Acél Villa Karkötő Ajándék Pár C Típusú Nyitott Karkötő (rózsaszín Arany, Egy Méret)

Csillogó Fülbevaló Női Kreatív Rozsdamentes Acél Villa Karkötő Ajándék Pár C Típusú Nyitott Karkötő (rózsaszín Arany, Egy Méret)

HUF 2574.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【SZÉLES körű ALKALMAZÁS】 : Alkalmas arra, Hogy Rajta Bármilyen Alkalom, Hogy megmutasd A Személyiség, Illetve, Hogy Vonzóbbá 【ÁLLÍTHATÓ MÉRET】 : Karkötő Állítható, Hogy Illeszkedjen a Legtöbb Méretű mandzsettával. 【Nagy Szolgálatot】 : Az Elégedettség, A Boldogság.Ha Bármilyen Kérdése Van, Kérjük Ne Habozzon Kapcsolatba Lépni Velünk.Mi Fog Válaszolni 24 Órán Belül. 【Alkalmazandó Az Emberek Közt : Ez Egy Nagyon Alkalmas Ajándék. 【STÍLUS DESIGN】 : Karkötő Vagy Trendi Egyszerű, Elegáns, Stílusos, Tökéletes A Mindennapos Viselet.A Karkötő A Tökéletes Dekoratív Karkötő, Sokoldalú, Mégis Könnyű, Könnyű Viselet, Így Kiemelkedik Az Összes Többi Karkötő. 【SZÉLES körű ALKALMAZÁS】 : Alkalmas arra, Hogy Rajta Bármilyen Alkalom, Hogy megmutasd A Személyiség, Illetve, Hogy Vonzóbbá. 【ÁLLÍTHATÓ MÉRET】 : Karkötő Állítható, Hogy Illeszkedjen a Legtöbb Méretű mandzsettával. 【Nagy Szolgálatot】 : Az Elégedettség, A Boldogság.Ha Bármilyen Kérdése Van, Kérjük Ne Habozzon Kapcsolatba Lépni Velünk.Mi Fog Válaszolni 24 Órán Belül. 【Alkalmazandó Az Emberek Közt : Ez Egy Nagyon Alkalmas Ajándék. 【STÍLUS DESIGN】 : Karkötő Vagy Trendi Egyszerű, Elegáns, Stílusos, Tökéletes A Mindennapos Viselet.A Karkötő A Tökéletes Dekoratív Karkötő, Sokoldalú, Mégis Könnyű, Könnyű Viselet, Így Kiemelkedik Az Összes Többi Karkötő.Csillogó Fülbevaló Női Kreatív Rozsdamentes Acél Villa Karkötő Ajándék Pár C Típusú Nyitott Bracelet Creative Rozsdamentes acél villa karkötő Ajándék pár C típusú nyitott bracelet Material : metal Color : mint a képen, (Mivel a különbség a különböző monitorok, a képen lehet, hogy enyhe szín különbség.kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt, Köszönöm!).

További részletek

A vevők választása