.

.

16-20Inch Kerekek Védők Kerék Felni Protector Univerzális Autó Kerék Felni Védők Készlet 4, Alufelni Védelem, Gumiabroncs

16-20Inch Kerekek Védők Kerék Felni Protector Univerzális Autó Kerék Felni Védők Készlet 4, Alufelni Védelem, Gumiabroncs

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Autó, Kerék, Felni, Védelmező, Nylon Szál Anyag,a biztonság, a környezetvédelem, keménység, szívósságAutó megvastagodott nylon kerék felni, kombinált kívül-belül, kemény, anti-súrlódás, védi a kereket.Az autó felni protector készült rugalmas anyag, amely nem szivárog a levegő, illetve szétszerelhető, majd ismételten.Gumi Felni Őr, a biztonság, a környezetvédelem, erős ütésállóság, keménység, szívósság.Hatékonyan védi a kerékagy kerülje a magas javítási költségek.Védelme, valamint egy új keresse meg az abroncs Maximális védelmét, valamint a hosszú távú tartósság Könnyű alkalmazni.Műszaki Adatok : Név : Kerékagy-Védelem Ring Material : Nylon Szál Material Size : 16", 17", 18", 19", 20"Szín : Piros, Kék, Fehér, Black Applicable : A Legtöbb Models Installation Módszer : 1. Távolítsa el a gumi, meg kell leereszteni, felfedve a szélén a kerékagy. Helyezze be a védő gyűrű a hub-fogja meg szorosan. Segítségével a gumi kalapács, fújja fel a gumit, miközben gyengéden megérinti a hub gyűrűt, hogy a védő gyűrű teljes mértékben illeszkedik. Telepítse a teljes körű védelmi gyűrűk szerint a fenti módszerrel, majd telepítse őket vissza az eredeti autó.Szolgáltatás : 1. A megvastagodott nylon kerékagy az autó kombinálva nehéz súrlódásmentes kívül-belül, ami kemény, tartós, de nem könnyen deformálódik. Az autó felni protector készült rugalmas anyag, amely nem szivárog a levegő, illetve szétszerelhető, majd ismételten.Csomagolási listát : Autó Hub Védelmi Gyűrű ×4hint : 1. A különböző monitorok, valamint fényhatások, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép. Kérjük, kerülje 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.

További részletek

Name:
Wheel Hub Protection Ring
Material:
Nylon Fiber Material
Size:
16, 17, 18, 19, 20
Color:
Red, Blue, White, Black
Applicable:
Most Models
Installation Method:
1. Remove the tire and deflate, exposing the edge of the wheel hub.:
2. Insert the protective ring into the hub and clamp it tightly.:
3. With the help of a rubber hammer, inflate the tire while gently tapping the hub ring to make the protective ring fully fit.:
4. Install the full set of protective rings according to the above method and install them back to the original car.:
Feature:
1. The thickened nylon wheel hub of the car is combined with hard anti-friction inside and outside, which is tough and durable, and is not easy to deform.:
2. The car rim protector is made of elastic material that does not leak air, and can be disassembled and used repeatedly.:
Packing list:
Car Hub Protection Ring ×4:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement. :
A vevők választása