.

.

YouNique Minták NICU Nővérek Bögre, 11 Dkg, Újszülött Intenzív Ápoló Kupa, NICU RN Bögrét, Ajándékot NICU Nővérek (Fekete fogantyúval)

YouNique Minták NICU Nővérek Bögre, 11 Dkg, Újszülött Intenzív Ápoló Kupa, NICU RN Bögrét, Ajándékot NICU Nővérek (Fekete fogantyúval)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

? [Egyedi Ajándék Nicu Nővérek] - Mutasd meg a megbecsülést a hihetetlen munka, NICU nővérek az élénk, tartós bögre, tökéletes minden újszülött nővér vagy NICU diplomás ☑️ [Kétoldalas Állandó Nyomtatás] - Nem kell aggódni, hogy melyik kezével fogja a bögre be, a nyomtatás állandó mindkét oldalon, mely jó inspiráló minták, amelyek nem fakulnak, peel, vagy chip-el. ? [Mikrohullámú & Mosogatógépben mosható] - A bögre praktikus, sokoldalú, tökéletes elfoglalt NICU ápolási műszakban.Egyszerűen csak dobd be a mikróba, vagy mosogatógép, úgy fog kinézni, mint újkorában. ☕ [Vibráló & Tartós Színek] - A képek nyomtatott erős, vibráló színek, így élvezheti a kávé vagy a tea a stílus.Plusz, a nyomtatás nem fakulnak, biztosítva, hogy a bögre néz ki az elkövetkező években. ♥️ [Család Tulajdonában lévő Üzlet] - bízhatsz You Nique Tervez átadni magas minőségű, egyedi ajándékok NICU nővérek.Mi egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely büszke arra, hogy a termékek ügyfélszolgálat.Rend a tiéd, ma pedig a tökéletes ajándék egy különleges NICU RN az életben!.

További részletek

A vevők választása