.

.

12Pack Mágneses Ajtó Catch-Kabinet Mágnes Zár - a Legjobb az Ajtók, Szekrények, Fiókok, Redőnyök - Kabinet Mágneses Reteszt Könnyű Telepítés

12Pack Mágneses Ajtó Catch-Kabinet Mágnes Zár - a Legjobb az Ajtók, Szekrények, Fiókok, Redőnyök - Kabinet Mágneses Reteszt Könnyű Telepítés

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

CSOMAG : https : 12 db 17 hüvelyk mágneses fogás 48 db csavar Anyaga : Vas.EGYSZERŰ : Mágneses ajtó fogások fogja a szekrény ajtók, szekrények, fiókok be, illetve a redőnyöket a hely.ALKALMAZÁSA széles KÖRBEN : Rustproof, Tartós Ideális hálószoba, fürdőszoba, konyha, szekrény.BIZTONSÁGOS : Megbízható módja annak, hogy tartsa szekrények, háztartási ajtó biztonságosan bezárva. 100% - ban elégedett ügyfél - biztos vagyok abban, hogy tetszeni fog a terméket, hogy mi lesz a nehéz.Minden ránk -, Így nulla kockázat, hogy próbálja ki a terméket még ma!.CSOMAG : https : 12 db 1.7 hüvelyk mágneses fogás 48 db csavar Anyaga : Vas.EGYSZERŰ : Mágneses ajtó fogások fogja a szekrény ajtók, szekrények, fiókok be, illetve a redőnyöket a hely.ALKALMAZÁSA széles KÖRBEN : Rustproof, Tartós Ideális hálószoba, fürdőszoba, konyha, szekrény.BIZTONSÁGOS : Megbízható módja annak, hogy tartsa szekrények, háztartási ajtó biztonságosan bezárva. 100% - ban elégedett ügyfél - biztos vagyok abban, hogy tetszeni fog a terméket, hogy mi lesz a nehéz.Minden ránk -, Így nulla kockázat, hogy próbálja ki a terméket még ma!.Termékleírás : Szín : fehér + Ezüst-Hegy Lyuk Átm. : 5/32" / 4mm / M4 Test Mérete : 1.56" / 45 x 15 x 14 mm(L*W*H) Sztrájk Lemez Méret : 1.47" / 45 x 12 mm(L*W) a Csomag Tartalmazza : 12 x fehér Fogás 12 x Sztrájk Lemezek 48 x Süllyesztett fejű (lapos) csavar, hogy a Telepítés 1.Helyezze a mágnest elkapni a megfelelő helyzetben be a kabinet, hogy egy mark. Meghatározza, hogy hol kell telepíteni, igazítsa a lyukakat, majd húzza meg a csavart az óramutató járásával megegyező irányba a Phillips (+) csavarhúzó. Ugyanúgy, megjavítani a fémlemez a mellékelt csavarokkal. Ellenőrizze, hogy a csavarokat meghúzni.Meleg Tippek : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-2mm különbség, köszönöm! 2. A digitális képeket a lehető legpontosabbak legyenek.Mert a különbség a kijelző, illetve a fény, a szín kicsit más.A méretek a mágneses szekrény ajtó bezárása / mágneses kioldó retesz megtalálható képekben.

További részletek

Color:
white + Silver
Mount Hole Dia.:
5/32 / 4mm / M4
Body Size:
1.8 x 0.6 x 0.56 / 45 x 15 x 14mm(L*W*H)
Strike Plate Size:
1.8 x 0.47 / 45 x 12mm(L*W)
Package Included:
12 x white Catch:
12 x Strike Plates:
48 x Countersunk (flat) head screws:
How to Installation:
1.Place the magnet catch in the proper position inside the cabinet, make a mark.:
2. Determine where to install it, align the holes and then tighten the screw clockwise with your Phillips-head (+) screwdriver.:
3. In the same way, fix the metal plate with the supplied screws. 4. Check if all the screws are tightened.:
Warm Tips:
1. Due to manual measurement, please allow 1-2mm difference, thanks!:
2. Our digital images are as accurate as possible. Because of the difference between the display and the light, the color is slightly different.:
The dimensions for the magnetic cabinet door closure / magnetic shutter latch can be found in pictures. :
A vevők választása