.

.

ERRULAN Alumínium Padló Átmenet Szalag az Ajtóban, Szőnyeg/Csempe, Küszöb Szűkítő, Ajtó Bejegyzés Rámpa Egyenetlen Vinil Padló, 10cm Extra

ERRULAN Alumínium Padló Átmenet Szalag az Ajtóban, Szőnyeg/Csempe, Küszöb Szűkítő, Ajtó Bejegyzés Rámpa Egyenetlen Vinil Padló, 10cm Extra

HUF 2484.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Alumínium Terhelhetőség/300kg】 : anyaga eloxált alumíniumTartós alumínium ellenáll a magas forgalom területeken a haza.Támogatja a maximum 300kg(660 kg) kapacitás. 【Szőnyeg Trim】 : Csatlakozik egyenetlen talajon.Alkalmas arra, hogy a küszöb átmenet, ahol a magasság különbség a szőnyeg/padló, valamint a talaj belül 0. 【Egyedi Méret】 : a szabó szabadon az ön igényei szerint.Egyszerűen vágja a kívánt hosszra segítségével olló, vagy tapétavágó. 【Egyszerű Telepítés】 : Egyszerűen használja a ragasztó, hogy biztosítsa az alap, hogy az aljzatra, majd kattintson a Többcélú Szűkítő fedezésére emelet hiányosságok. (Ez nem minden ragasztó). 【Ügyfélszolgálat】szentelt nyújt a prémium termékek az ön számára.Ha van valamilyen probléma, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi lesz válasz megoldani, hogy 24 órán belül. 【Alumínium Terhelhetőség/300kg】 : anyaga eloxált alumínium.Tartós alumínium ellenáll a magas forgalom területeken a haza.Támogatja a maximum 300kg(660 kg) kapacitás. 【Szőnyeg Trim】 : Csatlakozik egyenetlen talajon.Alkalmas arra, hogy a küszöb átmenet, ahol a magasság különbség a szőnyeg/padló, valamint a talaj belül 0. 【Egyedi Méret】 : a szabó szabadon az ön igényei szerint.Egyszerűen vágja a kívánt hosszra segítségével olló, vagy tapétavágó. 【Egyszerű Telepítés】 : Egyszerűen használja a ragasztó, hogy biztosítsa az alap, hogy az aljzatra, majd kattintson a Többcélú Szűkítő fedezésére emelet hiányosságok. (Ez nem minden ragasztó). 【Ügyfélszolgálat】szentelt nyújt a prémium termékek az ön számára.Ha van valamilyen probléma, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi lesz válasz megoldani, hogy 24 órán belül. ✔ A szőnyeg berendezés könnyen terjed, varrás vagy a szakadék a két padló felülete nem egyenlő magasságban.Használt ajtók, szoba bejegyzés módon, vagy más olyan helyeken, ahol két egyenetlen padló felületek találkoznak.✔ Tulajdonságok : - Anyag : Alumínium - Magasság : 10cm/3.93 inch - Csatlakozik egyenetlen padló fel, hogy 0.97" a magasság különbség - Tartalom : 1 × Emelet átmenet szalag (A megfelelő terméket a termék képe nem tartalmazza a csomag)✔ Funkció : - Alacsony profilú kialakítás megakadályozza, kirándulások, valamint esik.

További részletek

- Material:
Aluminum
- Width:
10cm/3.93 inch
- Connects to uneven floors up to 0.8-5cm/0.3-1.97 in height difference:
- Contents:
1 × Floor transition strip (The matching product in the product image is not included in the package)
✔ Feature:
- Low-profile design prevents trips and falls.:
- Was not glue included. Not to slip when wet.:
- Excellent for finishing in home, office or commercial.:
- Carpet trim gives your flooring a clean edge where prevents carpet edges from fraying. :
- Suitable for threshold transition between carpet and floor tiles, floor to carpet, carpet to floor and edge trimming decoration.:
✔ Tips:
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product. :
A vevők választása