.

.

KitchenTour Kávé Skála Időzítő 3kg/0,1 g Nagy Pontosságú Öntsük Csepegtető Eszpresszó Skála a hátulról Megvilágított LCD Kijelző (Elemek Mellékelve)

KitchenTour Kávé Skála Időzítő 3kg/0,1 g Nagy Pontosságú Öntsük Csepegtető Eszpresszó Skála a hátulról Megvilágított LCD Kijelző (Elemek Mellékelve)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Amikor egy kézi sört, a brewer, majd szűrjük a kávé skála, majd nyomja meg a héja reset gombot, hogy a kijelzőn a nullaAdd meg az őrölt kávé.Most már tudja, hogy pontosan mennyi kávét van, ezért, hogy mennyi vizet kell hozzáadni.Reset a kijelző ismét nulla, majd nyomja meg a "time" gomb .Akkor kezd az öntést.Jegyezze fel a súlyt, a kávé por -, víz -, valamint a betonozás idő. #PONTOS MÉRÉS & SZÉLES# - Kitchen Tour EK6002 határozza meg a legújabb precíziós mérési technológia, a súly kapacitás 0.3 g - 3000g, hogy segítsen intézkedés, valamint egy kivételes csésze kávé finomított pontosság. #MULTI-FUNKCIONÁLIS KÁVÉ & ÉLELMISZER MÉRLEG# - Az elektronikus kávé skála beépített időzítő, hogy a szakács idő a kávé való összhang biztosítása érdekében az egyes csésze kávét.A Tare Funkcióval hozzáadhatja a különböző összetevőket, vagy kávé por, víz ugyanabban a konténer, hogy a főzés még jó, pontos, egyszerű.Ez is jellegét meghatározza állítható auto-off-idő függvény. (lásd a használati útmutató az alábbi beállítási tutorial) (alapbeállítás 120 másodperc). #KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG# - Ez a Konyha Csepp Kávé Skála kialakított hogy erős, pontos, biztonságos, felhasználóbarát.Épített, magas minőségű ABS platform, valamint a keret, ez a digitális konyhai mérleg tartós, könnyen tisztítható, karbantartás.Vízálló Szilikon csúszásgátló pad tartalmazza. #Mértékegység-ÁTVÁLTÁSI# - Kitchen Tour Nagy Pontosságú Kávé Csepegtető Skála támogatja a váltás a különböző egységek : g,oz, ml, amely a súlya szilárd anyagok, folyadékok, porok.A touch aktív gombok is, hogy egy elegáns, letisztult design.A hátulról megvilágított fordított LCD kijelző, mérés könnyen, gyorsan. #Egy NAGY MELLETT BÁRKI KONYHÁBAN FŐZÉS KÖZBEN & IVÁS# -Kiváló kávézó, illetve otthoni használatra, amely lehetővé teszi, hogy a súlya a kávét, a vizet le, hogy egy tized gramm.A beépített időzítő, nem kell törni a figyelmet a kávé területen.

További részletek

A vevők választása