.

.

YORKING Tároló Táska VR Szemüveggel hordtáska Utazási Esetben Tartozékok Fülhallgató Tok Védő-Tároló Doboz Oculus Quest2 (Fekete)

YORKING Tároló Táska VR Szemüveggel hordtáska Utazási Esetben Tartozékok Fülhallgató Tok Védő-Tároló Doboz Oculus Quest2 (Fekete)

HUF 2331.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Anyag] Utazási Esetben Készült kemény EVA könnyű anyag,puha belső nyújt átfogó anti-karcolás, anti-ütközés,vízálló, Ütésálló, Elegáns, Tartós Garantált, hogy megakadályozzák a kárt az Oculus Quest VR Gaming Headset, illetve annak tartozékait [Könnyen Használható] Állítható vállpánt, igazítja, hogy megfeleljen az igényeinek különböző embercsoportok.Ebben az esetben hozhat a VR szett bármely helyen, egy utazás, vagy egy irodában. [Védő] nyújt teljes védelmet nyújt a karcolások ellen pedig ütközés védelmi berendezések számára.Felszerelt heveder design, könnyen vinni bármikor, bárhol. [Csomag Tartalmazza]1 X Hordtáska. [Könnyű Tárolás] a belső A táska készült belső konzol, mind a külső doboz,magában foglalja a két cipzáras zsebbel, egy jól szervezett tárolás a kis kiegészítők a jobb védelem. [Anyag] Utazási Esetben Készült kemény EVA könnyű anyag,puha belső nyújt átfogó anti-karcolás, anti-ütközés,vízálló, Ütésálló, Elegáns, Tartós Garantált, hogy megakadályozzák a kárt az Oculus Quest VR Gaming Headset, illetve annak tartozékait. [Könnyen Használható] Állítható vállpánt, igazítja, hogy megfeleljen az igényeinek különböző embercsoportok.Ebben az esetben hozhat a VR szett bármely helyen, egy utazás, vagy egy irodában. [Védő] nyújt teljes védelmet nyújt a karcolások ellen pedig ütközés védelmi berendezések számára.Felszerelt heveder design, könnyen vinni bármikor, bárhol. [Csomag Tartalmazza]1 X Hordtáska. [Könnyű Tárolás] a belső A táska készült belső konzol, mind a külső doboz,magában foglalja a két cipzáras zsebbel, egy jól szervezett tárolás a kis kiegészítők a jobb védelem.Műszaki adatok : Anyag : EVA Szín : Szürke,Fekete Méret; 24.5cm X14cm Modell : Fejhallgató Tároló Táska Típus : Utazási Csomag Tartalmazza : 1 X hordtáska.

További részletek

A vevők választása