.

.

ALREMO HUANGXING - Áramlás Kapcsoló, Tartós Víz Áramlás Szabályzó, 15 Bar Maximális Folyadék Nyomás Vágva Védelem Áramlási

ALREMO HUANGXING - Áramlás Kapcsoló, Tartós Víz Áramlás Szabályzó, 15 Bar Maximális Folyadék Nyomás Vágva Védelem Áramlási

HUF 1890.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

100% vadonatúj, jó minőségűAz áramlás kapcsoló általában használt helyek, ahol a biztosítóberendezés vagy.Ha a folyadék áramlását meghaladja vagy nem éri el a beállított áramlási sebességet, az egyetlen bistabil kapcsoló kontaktus (SPDT), lehet, hogy egy áramkör magatartás, miközben levágta a másik áramkör.Használt érzékelő változások az áramlási sebesség a folyadék áramlik át a csöveket, mint a víz, etilén, etilén-glikol vagy más, nem veszélyes folyadékok.STFS 25 teljesen zárt folyadék áramlás kapcsoló segítségével különböző hígtrágya szerint az áramlási sebesség a telepített vezeték.Téma : 100% vadonatúj, jó minőségű, Használt érzékelő változások az áramlási sebesség a folyadék áramlik át a csöveket, mint a víz, etilén, etilén-glikol vagy más, nem veszélyes folyadékok.Ha a folyadék áramlását meghaladja vagy nem éri el a beállított áramlási sebességet, az egyetlen bistabil kapcsoló kontaktus (SPDT), lehet, hogy egy áramkör magatartás, miközben levágta a másik áramkör.Az áramlás kapcsoló általában használt helyek, ahol a biztosítóberendezés, vagy vágva védelem szükséges.STFS 25 teljesen zárt folyadék áramlás kapcsoló segítségével különböző hígtrágya szerint az áramlási sebesség a telepített vezeték.Tulajdonságok : Széles feszültség : 6 380 VPipe szerelvények : 1 11 1/2 NPT Anyag bellows lapátok : foszfor-bronz, rozsdamentes acél Penge : 1, 2, 3 , 6 Folyadék hőmérséklet (鈩? : 25 120 Maximális folyadék nyomás : (bar) : 15 Telepítése, beállítása : 1. Nyissa meg az áramlás kapcsoló ház; 2. A kapcsoló be van állítva a legkisebb áramlási érték, amikor elhagyják a gyárat.Növeli a flow beállítási értéket, majd forgassa az állítócsavart az óramutató járásával megegyező irányba; 3. Nyomja meg az a cél, hogy a darab ellenőrizze, hogy a mikro kapcsoló lehet normálisan működik.Túlzott az óramutató járásával ellentétes forgatás a beállító csavart vezethet, hogy a hiba az áramlás kapcsoló; 4. A telepítés után, kérjük, nyomja meg az áramlás kapcsoló, ellenőrizze, hogy a cellulóz bár többször is.Egy nap, nincs kattintson a hang, amikor a cellulóz bár visszatér.

További részletek

Wide voltage:
6 380V
Pipe fittings:
1 11 1/2NPT
Material of bellows and blades:
phosphorous bronze and stainless steel
Blade:
1, 2, 3 , 6
Liquid temperature (鈩? :
25 120
Maximum liquid pressure:
(bar)
Installation and adjustment:
1. Open the flow switch housing; :
2. The switch has been set at the minimum flow value when leaving the factory. Increase the flow setting value and turn the adjusting screw clockwise; :
3. Press the target piece to check whether the micro switch can work normally. Excessive counterclockwise rotation of the adjustment screw may lead to the failure of the flow switch; :
4. After the installation, please press the flow switch to check the pulp bar several times. One day, there is no click sound when the pulp bar returns.Turn adjusting screw clockwise until there is a click sound; :
5. The adjustment screw of black lacquer seal is only for factory to adjust the flow switch state, please do not change or adjust it; :
6. Observe three working cyc :
A vevők választása