.

.

bukfen CPAP Éjjeliszekrény, Szakmai Okos Éjjeliszekrényen a CPAP Készülék Vezeték nélküli & USB Töltő Állomás (A Bal Oldalon, Az Ágy)

bukfen CPAP Éjjeliszekrény, Szakmai Okos Éjjeliszekrényen a CPAP Készülék Vezeték nélküli & USB Töltő Állomás (A Bal Oldalon, Az Ágy)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Egyedi Funkcionális Design] Ez egy dedikált éjjeliszekrényen célja a szakmai CPAP jogosultEgy tágulási csatos, állítható rod, valamint a képesség, hogy abba bármely pontján, ez biztosítja a kényelmes megoldás a tárolási illetve használati szüksége van.Attól függően, hogy az ágy, kiválaszthatja, hogy a bal, vagy a jobb. [Intelligens Technológia, Tervezés] lehet könnyedén befejezni az okos töltés által a hálózati kábel csatlakoztatása illetve forgalomba az okostelefon a vezeték nélküli töltés területen.Ezen kívül van 3 USB portok, amely egyszerű, hogy megfeleljen a töltési előírások a különféle eszközök. [Humanizált Design] nem kell aggódnia, hogy a ventilátor alá a földre, amikor használja éjszaka.Ha nem használja a nap folyamán, kétszer egy elegáns, kifinomult éjjeliszekrényen. [Könnyű Telepíteni] Minden egyes része számozott, akkor tekintse meg a részletes utasításokat a telepítéshez.Meg kell venni, körülbelül 20 perc alatt kész.Ha kész, akkor egy praktikus, csinos éjjeliszekrény. [Kiváló Ajándék, valamint a Minőségbiztosítási] Egy nagy ajándék, hogy valaki, akinek szüksége van rá.Lehet kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, mi lesz, örülök, hogy segítsen.

További részletek

A vevők választása