.

.

QNIAIE 18FT 216 LED Vízálló Csatlakoztatható Kötelet, Lámpák, Beltéri, Kültéri, Dekoratív Világítás Udvarán Kert,Fél vagy Több (RGB)

QNIAIE 18FT 216 LED Vízálló Csatlakoztatható Kötelet, Lámpák, Beltéri, Kültéri, Dekoratív Világítás Udvarán Kert,Fél vagy Több (RGB)

HUF 5247.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?Vízálló Előny : Vastag átlátszó kerek műanyag cső, erős, rugalmas, hőálló, anti-UV -, energia-megtakarítás, tartós, csatlakoztathatóA IP65 Névleges, Kötél lámpát lehet használni, a kerti.A csövet úgy tervezték, hogy ellenálljon a fény, eső vagy víz kifolyik.Így kiváló party, esküvő, otthon, ablak, fürdőszoba, azt mutatja, étterem, hotel, udvar, kert, belső udvar tartozik, irodaház, bevásárlóközpont stb. ?Nyújtó extra biztonsági:Tökéletes kis területeken, mint a sötét szekrény, vagy lépéseket, folyosó stb.Sötétedés után, nem kell aggódnia, hogy nem látni az utat.Ez olyan, mint egy alkonyat hajnal időzítő. ?Könnyű telepíteni, majd csatlakoztassa : csatlakoztathat több szivárvány csövek végén, hogy vége az azonos vagy különböző színeket, hogy a tervezési akarsz.18ft kiváló hossz design, a forma. ?Légkör : a Szeretet a végső nézd, a fény borított fehér márvány kövek.Ez egy nagyszerű földön kívül.Által elhelyezett a medence, a vázlat, a víz is felvázolt, amely kiváló kerti dekoráció, valamint növeli a méret az udvaron éjszaka. ?Szeretet a végső megjelenés után, amely a lámpák fehér márvány kő.Ez nem volt egy nagy földszinten kívül. ?Vízálló Előny : Vastag átlátszó kerek műanyag cső, erős, rugalmas, hőálló, anti-UV -, energia-megtakarítás, tartós, csatlakoztatható.A IP65 Névleges, Kötél lámpát lehet használni, a kerti.A csövet úgy tervezték, hogy ellenálljon a fény, eső vagy víz kifolyik.Így kiváló party, esküvő, otthon, ablak, fürdőszoba, azt mutatja, étterem, hotel, udvar, kert, belső udvar tartozik, irodaház, bevásárlóközpont stb. ?Nyújtó extra biztonsági:Tökéletes kis területeken, mint a sötét szekrény, vagy lépéseket, folyosó stb.Sötétedés után, nem kell aggódnia, hogy nem látni az utat.Ez olyan, mint egy alkonyat hajnal időzítő. ?Könnyű telepíteni, majd csatlakoztassa : csatlakoztathat több szivárvány csövek végén, hogy vége az azonos vagy különböző színeket, hogy a tervezési akarsz.18ft kiváló hossz design, a forma. ?Légkör : a Szeretet a végső nézd, a fény borított fehér márvány kövek.Ez egy nagyszerű földön kívül.Által elhelyezett a medence, a vázlat, a víz is felvázolt, amely kiváló kerti dekoráció, valamint növeli a méret az udvaron éjszaka.

További részletek

A vevők választása