.

.

Koleso Reiki Gyógyító 7 Csakra Orgon Színes Medál Nyaklánc Amulett Természetes Csakra Orgon Kristály Energia Nyaklánc A Nők, Férfiak - B.

Koleso Reiki Gyógyító 7 Csakra Orgon Színes Medál Nyaklánc Amulett Természetes Csakra Orgon Kristály Energia Nyaklánc A Nők, Férfiak - B.

HUF 8370.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A legtöbb ragyogó jelenlét minden alkalomraTökéletes ajándék.Illik Minden Egyes Alkalomra Ruhát.Koleso-eladó állni a minőségi kivitelezés minden termék Koleso gyártása.A legtöbb ragyogó jelenlét minden alkalomra.Tökéletes ajándék.Illik Minden Egyes Alkalomra Ruhát.Koleso-eladó állni a minőségi kivitelezés minden termék Koleso gyártása.Mi az Orgon?Orgon energia-erősítő, amely képes átalakítani a negatív energiát pozitív energia.Ez hatékonyan növeli az energia frekvencia, a környező területet, a tiszta, az emberek rezgés frekvencia, sebek gyógyítására, valamint enyhíti a káros gondolkodás, szokások, pesszimizmus.Okozhat rezgések, hogy minél több szép dolgokat az életedben, hogy összehangolják a rezgéseket, a gazdag, az egyensúly jólét.Ez is nagyon hasznos a mező gyógyító energia fokozása.Mivel ez egy nagyító eszköz hatékonyan kifejezni a szándék a meditáció.Mit jelent az, hogy Orgon tenni?1. Javítani, helyreállítani a vitalitás, hogy javítsa a fizikai health2. Aludni peacefully3. Biztosítja a harmonikus energia területén a szinkronizált energia, a haza office4. Bontsa ki a felhasználó intention5. Hozd optimizmus tisztasága thinking6. Fokozza a növekedési szellemi képesség szellemi consciousness7. Hozzon létre egy nyugodt energia mezőt, majd gyógyítani trauma8. Javítja az levels9. Növelje türelem, perseverance N anyag által posztulált Wilhelm Reich, aki azt hitte, mindenütt jelen van, de kellett bele az emberek a szexuális aktivitás, mind a mentális egészségre.

További részletek

A vevők választása